Неділя, 05.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » Архів новин

 

 

 

 

Переможці та призери:

У номінації «Література»

Диплом І ступеня - Вікторія Світак, учениця 7 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім.П.Кізюна.

Диплом ІІІ ступеня – Олена Кшемінська, учениця 11 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

У номінації «Історія України і державотворення»

Диплом ІІ ступеня – Ірина Костюк, учениця 10 класу Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.».

Диплом ІІІ ступеня – Наталя Свістак, учениця 7 класу Западинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Просмотров: 589 | Добавил: metodyst | Дата: 04.04.2017

 

 

 

 

 

Вітаємо переможців

обласного дистанційного математичного конкурсу "Крок до знань"

(Наказ Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА № 151-од від 31.03.2017)

 

... Читати далі »

Просмотров: 560 | Добавил: metodyst | Дата: 04.04.2017

28 березня на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулось засідання Школи молодого вчителя для вчителів природничого циклу на тему «Сучасний урок. Шляхи підвищення його ефективності». 

Майстер-клас  «Урок за технологією «Каскад» провела лауреат конкурсу «Вчитель року» у номінації «Біологія», вчитель біології Красилівської ЗОШ І-ІІІст. № 3 Галамага Н.П. Молоді педагоги ознайомилися із методиками та технологіями, що лежать в основі технології «Каскад» , працювали над розв’язуванням цікавих задач, проблемних ситуацій, складанням сенканів, підготовкою завдань вправи «Вірю-не вірю». Також цікавою роботою для учасників тренінгу було складання плану-конспекту уроку хімії на тему «Вода» за допомогою конструктора поурочного планування на сайті Українського проекту «Якість освіти».  

Дякуємо усім учасникам тренінгу за цікаву та продуктивну роботу!

Просмотров: 454 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

28 березня у Красилівському НВК відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови на тему «Особливості планування уроку англійської мови в умовах реалізації концепції Нової української школи», у роботі якого брали участь волонтер Корпусу Миру США в Україні Габріель Кортез, завідувач райметодкабінету  Глущук Н.С., вчителі англійської мови загальноосвітніх шкіл Красилівського району. Учасники семінару відвідали шкільний музей «Подільська світлиця», у якому екскурсоводи ознайомили з експонатами музею на англійській мові.

Габріель Кортез актуалізував питання планування сучасного уроку англійської мови. Присутні вчителі, працюючи у групах, складали план уроку відповідно до запропонованих волонтером тем.

Цікавим для усіх був  майстер-клас вчителя  Красилівського НВК Кучер О.Ф. Педагоги активно працювали, виконуючи різноманітні завдання для підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови.

Учасники районного семінару, районний методичний кабінет висловлю ... Читати далі »

Просмотров: 495 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

27 березня на базі Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки було проведено спільне засідання районних творчих груп учителів початкових класів тему «Науково-методичне забезпечення організації навчально-виховного процесу в початковій школі на засадах компетентнісного підходу», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

Для учасників засідання Маковська В.В., заступник директора з наукової роботи та інформатизації, провела цікаву екскурсію «Історія та сьогодення обласної універсальної наукової бібліотеки».

Лісогор Г. С., завідувач відділом читального залу, ознайомила учителів з можливостями читального залу щодо надання послуг для забезпечення якісного навчально-виховного процессу в початковій школі, провела < ... Читати далі »

Просмотров: 454 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

З 23 по 25 березня у м. Черкасах на базі Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького проходила ІІ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття».

На конференцію прибули делегації із 17 областей України. Організатором проведення конференції виступив Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді. Головним завданням конференції було дослідження молоддю основних подій державотворчих процесів на території України, формування суспільних проявів поваги до історичного минулого. З вітальним словом до учасників звернулися очільники області, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України Світлана Бут, заступник начальника Управління освіти ... Читати далі »

Просмотров: 559 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

24 березня на базі Красилівського РМК було проведено засідання районного методичного об’єднання учителів початкових класів у форматі «Методична студія «Оцінка вчителя – стимул і орієнтир учнів», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

 

В ході роботи методичної студії учасники засідання ознайомилися з презентацією «Оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів», яку підготовила методист РМК З.Абельчук та досвідом роботи колег щодо оцінювання учнів початкових класів:

  • Педагогічна роль оцінки на сучасному етапі.

Кобильчук О.Ю., голова ШМО учителів початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

  • Оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи на засадах компетентнісного підходу.

Морозюк Т.В., голова ШМО учителів початкових

... Читати далі »

Просмотров: 933 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

Відповідно до Плану роботи РМК 23  березня на базі бібліотеки РМК відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів

Під час проведення семінару-практикуму були розглянуті такі питання:

  • Аналіз участі шкільних бібліотекарів ЗНЗ у районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека – 2017р».
  • Ведення документації. Інвентаризація підручників як запорука чіткої організації роботи шкільних бібліотекарів. Перерозподіл підручників та навчальних посібників. Проведення списання навчальної літератури.
  • ... Читати далі »
Просмотров: 774 | Добавил: metodyst | Дата: 28.03.2017

23 березня на базі Слобідко-Красилівської  ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІ ступенів Красилівського району  на тему: «Управління професійним розвитком вчителя сучасного навчального закладу  та оцінювання результативності його діяльності», у роботі якого брали участь начальник управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Заїка О.М., завідувач райметодкабінету Глущук Н.С.

Директор школи Ружицька Н.А. виступила з презентацією школи, ознайомила  присутніх директорів з досягненнями учнів та педагогів.

Завідувач РМК Глущук Н.С. актуалізувала питання алгоритму дій керівника навчального закладу відповідно до основних функцій щодо управління професійним розвитком вчителя, формування його інноваційної культури. Під час теоретичної частини обговорювалося питання оцінювання роботи вчителя в ході атестації, а саме: нормативно-правовий та управлінський аспекти.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Поліщук С.М. провела інтерактивну вправу з  визначення рівня інноваційної культури сучасного вчителя, рівня сформованості інноваційної діяльності. Директори мали змогу оцінити свій власний рівень здібностей до саморозвитку і самоосвіти. Практична частина семінару була представлена уроками:

... Читати далі »

Просмотров: 434 | Добавил: metodyst | Дата: 27.03.2017

 Для подальшого надання безкоштовної методичної підтримки вчителям, вихователям та методистам видавництво "Ранок" запрошує всіх освітян з 20.03.17 до 08.04.17 приєднатися до вебінарів весняної сесії онлайн - проекту "Інтерактивна школа творчого вчителя". Всім учасникам буде надіслано сертифікати. А школи, що переможуть за кількістю учасників, отримають подяки та кращі зразки корисної навчальної літератури від видавництва "Ранок".

Для участі у вебінарах необхідно зареєструватися за адресою: http://www.ranok.com.ua/webinar.html/

Вебінари відбудуться з презентаціями нових підручників для 9 класу, яким було надано гриф “Рекомендовано Міністерством освіти і науки України” ... Читати далі »

Просмотров: 434 | Добавил: metodyst | Дата: 24.03.2017

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 95 96 »
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031