Субота, 18.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » Архів новин

15 березня на базі Красилівського районного методичного кабінету відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району. На нараді обговорювалися питання підготовки до завершення навчального року та проведення ДПА, ЗНО, результати участі у ІІІ етапі олімпіад та ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Хмельницького територіального  відділення МАН України у 2017 році, підсумки проведення виставки педідей «Освіта Красилівщини на шляхах реформування». Завідувач РМК Глущук Н.С. ознайомила заступників з нормативно-правовою базою, яка регламентує проведення ДПА у 2016-2017 навчальному році, з результатами участі учнів загальноосвітніх навчальних закладів Красилівського району в обласних предметних олімпіадах. Методист КРБТДЮ Лавринчук В.О. здійснив аналіз участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Хмельницького територіального  відділення МАН, вказав на недоліки у підготовці учнів до написання контрольних робіт.

Заступник з навчально-виховної роботи  ЗОШ І-ІІІ ст. Жарчинська Л.М. представила роботу методичного кабінету Терешківської ЗОШ І-ІІІ ст., проаналізувала результативність учнів та педагогів з 2014 по 2017 роки. Заступник з навчально-виховної роботи Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст. Синюк В.А. актуалізував питання траєкторії профе ... Читати далі »

Просмотров: 415 | Добавил: metodyst | Дата: 15.03.2017

Згідно з Планом роботи районного методичного кабінету 14 березня у Великозозулинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум учителів математики на тему «Використання інтерактивних технологій на уроках математики». На початку методист РМК Хільчук В.М. ознайомив учасників із планом семінару. Директор Гук Г.Г. презентувала роботу школи і педагогічн ... Читати далі »

Просмотров: 448 | Добавил: metodyst | Дата: 15.03.2017

У календарі є день, що ніколи не минає, що завжди з нами. Наша Україна у своїй долі має такий день – 9 березня. Його часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Бо Тарас Шевченко – геній, мислитель, пророк, людина незвичайної долі й незвичайного таланту.

Тарас Шевченко народився на українській землі, під українським небом, проте він належить до тих людей-світочів, що стають дорогими для всього людства і що в пошані всього людства знаходять своє безсмертя.

14 березня  Красилівська  ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 ім. П.Кізюна гостинно відчинила двері для учнів та педагогів шкіл міста. В актовій залі  школи зібрались на традиційні  Шевченківські читання ті, кому небайдуже українське поетичне слово, слово Великого Кобзаря – Т.Г.Шевченка.

Звучали безсмертні рядки пісень на слова Т. Шевченка, емоційно декламувались вірші поета. З відеосюжету про події на Майдані у листопаді 2014 року лунало палке Шевченкове слово. На виставці дитячих малюнків цвів «садок вишневий коло хати», «за сонцем хмаронька» плила, приязно посміхалась «мати молодая з своїм дитяточком малим».

... Читати далі »

Просмотров: 460 | Добавил: metodyst | Дата: 14.03.2017

14 березня на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся районний семінар інспекторів з охорони дитинства на тему «Безпека школярів у соціальних мережах», роботою якого керувала методист РМК Дзюмка О.В.

В роботі семінару брали участь директор РЦСССДМ Магмет Т.В, провідний фахівець РЦСССДМ Вістяк Л.В., старший лейтенант поліції, старший інспектор ювінальної превенції Шевчук О.В. Із зазначеного питання систему роботи педагогічного колективу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. П.Кізюна презентувала Дика Л.Б., інспектор з охорони дитинства. Елементами роботи з школярами щодо попередження негативного впливу соціальних мереж поділилась Наумчук Н.К., заступник директора з виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

Учасники семінару отримали методичні рекомендації з цього питання.

Просмотров: 434 | Добавил: metodyst | Дата: 14.03.2017

6 березня на базі Западинської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено семінар-практикум учителів початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. за темою «Підвищення ефективності навчального процесу на засадах компетентнісного підходу», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

Реформи освіти: особливості та шляхи впровадження. Підвищення ефективності навчального процесу на засадах компетентнісного підходу. Орієнтація навчально-виховного процесу на набуття ключових компетентностей та створення ефективних механізмів їх запровадження. Підготовка вчителя початкових класів до формування ключових компетентностей в учнів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти. Саме ці питання було розкрито у виступі методиста РМК Абельчук З.С.

Директор Западинської ЗОШ І-ІІІ ст. Зарічна Р.В. презентувала діяльність педагогічного колективу навчального закладу, розповіла ... Читати далі »

Просмотров: 1178 | Добавил: metodyst | Дата: 14.03.2017

 

Грамота Хмельницького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді

за ІІІ місце серед походів з велосипедного туризму у змаганнях з туристських спортивних походів 2015/2016 н.р. серед учнівської та студентської молоді -

Богдан Гончарук, Тарас Гончарук, Діана Заморозна, Олександр Нікітюк, Іванна Палій, Анастасія Хворостовська - учасники групи туристів Чепелівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.П.Шемчука, що здійснила велосипедний похід 3 ступеня складності територією Хмельницької та Тернопільської обл.;

група туристів Чепелівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.П.Шемчука, що здійснила велосипедний похід 3 ступеня складності територією Хмельницької та Тернопільської обл. (керівник Тустановський М.В.);

Грамота Хмельницького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді

за ІІІ місце у краєзнавчому турнірі серед гуртківців Хмельницього обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді -

... Читати далі »

Просмотров: 488 | Добавил: metodyst | Дата: 10.03.2017

3 березня, у день, коли рівно 100 років тому було створено Українську Центральну Раду і відбулись історичні події, які започаткували відлік доби Української революції 1917-1921рр., з ініціативи методкабінету та районного методичного об´єднання вчителів суспільного циклу предметів було проведено історико-патріотичний форум на тему: «Українська революція 1917–1921 рр.: передумови, процеси, уроки»

На районний форум прибули делегації від усіх навчальних закладів району в складі заступників директорів з виховної роботи, учителів історії та учнів 10-11 класів, а також представники органів учнівського самоврядування.

У роботі форуму взяли участь науковці, представники органів влади, методисти районних, міських та об’єднаних територіальних громад методичних кабінетів  Хмельницької області.

Вітальне слово учасникам форуму від ректора ХОІППО Береки Віктора Євгеновича зачитала методист науково-методичного центру суспільних предметів ХОІППО Кенц Г.І.

На форумі з доповідями виступили Маркова Світлана Василівна, доктор історичних наук, доцент кафедри теорії та методики викладання суспільно-гуманітарних наук ХОІППО; Адамський Віктор Романович, кандидат історичних наук, доцент кафедри суспільних наук Хмельницької гуманітарно-педагогічно ... Читати далі »

Просмотров: 626 | Добавил: metodyst | Дата: 07.03.2017

28 лютого на базі Печеської ЗОШ І-ІІІ ст. проходив семінар вчителів трудового навчання на тему «Особливості навчально-методичного забезпечення предмету трудове навчання на сучасному етапі».

У теоретичній частині семінару методист РМК Дзюмка О.В. наголосила, що на уроках трудового навчання необхідно формувати цілісне уявлення про роль технологій у розвитку суспільства, забезпечити позитивне ставлення до предмета у школі, пропагувати  його на засіданнях педагогічної ради, на виставках дитячих робіт, під час проведення батьківських зборів.

Під час диспуту «Сучасний урок: який він?» педагоги дійшли до єдиної думки, що урок – це далеко не одноманітна та єдина структурно-змістова схема. В основі сучасного уроку лежить такий підхід до навчання, який зорієнтований на розвиток особистості кожного учня.

... Читати далі »

Просмотров: 406 | Добавил: metodyst | Дата: 07.03.2017

28 лютого  на базі Антонінської ЗОШ І-ІІІст. проведено семінар-практикум учителів, які викладають основи здоров’я в загальноосвітніх закладах району.  Предметом обговорення була проблема  «Створення простору освітніх можливостей при викладанні основ здоров’я в загальноосвітньому навчальному закладі». Учасники семінару мали можливість познайомитись з роботою закладу. Адміністрація школи (Кузнецова Г.Є., Синюк В.А.) представили школу як заклад розвитку особистості, акцентували увагу на ролі вчителя як агента змін, модератора освітнього процесу, іміджмейкера, спроектували модель випускника  нової школи. Вчитель основ здоров’я Сидорук Т.В. запропонувала увазі присутніх тренінг  «Спілкування і здоров’я» (6 клас). Методист РМК Вітюк О.П. провела методичний полілог «Як визначити траєкторію особистісного розвитку школяра при викладанні основ здоров’я». Дякуємо адміністрації школи та усім учасникам за участь у підготовці та проведенні семінару.

Фото...

Просмотров: 513 | Добавил: metodyst | Дата: 02.03.2017

Згідно з Планом роботи районного методичного кабінету 24 лютого на базі Красилівського РМК відбувся семінар-практикум учителів фізики на тему «Активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках фізики»,  у ході якого презентувала свій досвід роботи учитель Манівецької ЗОШ І-ІІ ст. Лямець Л.В. Розпочався семінар зі знайомства учасників із планом роботи. Директор Долюк Г.В. презентувала школу і роботу педагогічного колективу (презентація). Учасники семінару здійснили віртуальну подорож селом Манівці.

Під час теоретичної частини Лямець Л.В. ознайомила присутніх із пита ... Читати далі »

Просмотров: 441 | Добавил: metodyst | Дата: 24.02.2017

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 95 96 »
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031