П'ятниця, 29.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » Архів новин

1 червня 25 учнів загальноосвітніх шкіл м.Красилова №1, №2, №3, №4 та Красилівського НВК разом із вчителями правознавства взяли участь у Дні відкритих дверей, який відбувся у Красилівському районному відділенні державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області у співпраці з райметодкабінетом Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації.

День відкритих дверей у районному відділенні ДРАЦСу був приурочений Міжнародному дню захисту дітей і проводився для учнів 7-9 класів  у рамках обласних  та районних заходів з питань правовиховної роботи .

Начальник Красилівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Шевченко Зінаїда Михайлівна ознайомила учнів із чинним законодавством у галузі сімейного права та нормативно-правовими документами, які регулюють діяльність районного відділення ДРАЦСу,  розповіла про напрямки діяльності працівників та провела екскурсію, у ході якої учні побували на їх робочих місцях, відвідали кімнату для молодих, залу урочистих подій, кабінет провідного спеціаліста Білевич Олени Анатоліівни, діловода Сич Тетяни Валеріївни, а також побували в канцелярії та архіві установи.

Цікавим для учнів був практикум щодо ознайомлення із особистими актовими записами про народження, який організували і провели Шевченко З.М. та Сич ... Читати далі »

Просмотров: 536 | Добавил: metodyst | Дата: 02.06.2017

Призер обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства (ІІІ місце) Музика Вероніка, учениця 10 класу Красилівського НВК «Гімназія та загальноосвітня школа І ступеня»,  взяла участь в обласній правознавчій вікторині, яку було проведено 18 травня за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області та Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

Юних правознавців оцінювало компетентне журі: Худняк Віктор Анатолійович – начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області(голова конкурсної комісії); Давидчук Зоряна Юріївна – начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області; Поліщук Ольга Володимирівна – головний спеціаліст відділу професійної освіти та виховної роботи управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

Правова вікторина включала в себе різні конкурсні випробовування: правовий кросворд, фотозапитання, пантоміма тощо.

За результатами пройдених етапів у фінал потрапила учениця 10 класу Красилівського НВК Музика Вероніка, яка гідно представила наш район і позмагалася за статус кращий «Юний правознавець» Хмельницької області.

... Читати далі »

Просмотров: 533 | Добавил: metodyst | Дата: 29.05.2017

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації, дошкільних навчальних закладів району та з метою підвищення якості навчально-виховної роботи  з фізичного виховання, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в дошкільній освіті, з дітьми старшого дошкільного віку протягом травня місяця проведено спортивні змагання «Перші кроки».

Учасники спортивних змагань випробовували свої знання, сили, рухові здібності, спритність, швидкість і витривалість в естафетах та вікторинах. Спортивні змагання судило компетентне журі в кожному дошкільному навчальному закладі. Всі учасники змагань були нагороджені дипломами.

На змаганнях були присутні методист з дошкільної освіти районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Нестюк Л.М., адміністрація і педагоги дошкільних навчальних закладів та батьки вихованців.

Більше фото тут...

Просмотров: 461 | Добавил: metodyst | Дата: 29.05.2017

 

 

 

 

 

Дипломом ІІ ст. Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості нагороджено Федорину Дар'ю, ученицю Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Просмотров: 527 | Добавил: metodyst | Дата: 24.05.2017

 

 

 

 

 

Вітаємо вихованців Красилівського та Антонінського районних будинків творчості дітей та юнацтва, призерів обласної заочної виставки-конкурсу робіт учнів  молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання!

 

 За зайняте І місце:

Соколову Ярославу, вихованку Антонінського районного будинку творчості дітей та юнацтва;

Соколовську Вероніку, вихованку Антонінського районного будинку творчості дітей та юнацтва.

За зайняте ІІ місце:

Кашубу Устина – вихованця Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва;< ... Читати далі »

Просмотров: 476 | Добавил: metodyst | Дата: 22.05.2017

 

 

 

 

Вітаємо вихованців Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва, переможців обласної заочної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»!

Гонтар Софію

Осадчук Юлію

Ліщук Луїзу

Шевцову Надєжду

Чернову Олесю ... Читати далі »

Просмотров: 405 | Добавил: metodyst | Дата: 22.05.2017

13 травня з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей та молоді, які здійснюють науковий пошук у сфері новітніх інформаційних технологій, у м.Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді «ITalent».

Захід проходив в Українському державному центрі позашкільної освіти, який є організатором заходу спільно з Молодіжною громадською організацією «Київський Інтелект Клуб», Громадською організацією «Всесвіт у гармонії» та Інтернет-клубом ASUS CyberZone. ITalent – це перший державний ІТ-конкурс всеукраїнського масштабу, у якому змогли взяти участь ті, хто використовує комп’ютер для своєї творчості у широкому діапазоні, від копіпасту, qwerty до WASD: у цьому конкурсі продемонструвати свої вміння 900 конкурсантів, а 80 його учасників стали переможцями заочного етапу конкурсу і були запрошені на фінальний етап.

Це змагання було покликане не тільки викликати більший інтерес молоді до своєї майбутньої професії, але й покласти початок великим ІТ-івентам в Україні серед учнівської молоді. Умови для участі в ко ... Читати далі »

Просмотров: 531 | Добавил: metodyst | Дата: 16.05.2017

Щороку на Красилівщині вшановують пам'ять своєї землячки Катерини Куян. Святково прибрана зала: портрет поетеси, вишитий рушник, квіти…Так  12 травня у Великоорлинській  ЗОШ І-ІІ ст., де колись навчалася Катерина Куян,  пройшли традиційні літературні читання, присвячені  мужній  жінці-творцю. В цей день  звучали зворушливі відгуки односельців про поетесу-землячку, а учні декламували вірші для дітей самої К.Куян та чудові поезії, написані про неї.

Просмотров: 492 | Добавил: metodyst | Дата: 16.05.2017

10 травня відбулася нарада заступників керівників навчальних закладів Красилівського району, на якій обговорювалися питання підготовки до проведення ДПА у 4, 9-их класах; результативності учнів і педагогів у конкурсах, які проводилися у 2017 році у районі, області, країні. Завідувач районного методкабінету Глущук Н.С. ознайомила присутніх з новими нормативними документами у сфері освіти. Методисти РМК Хільчук В.М., Кізюн А.В., Абельчук З.С., Савченко Г.В. підвели підсумки моніторингових досліджень, які проводилися у навчальних закладах району впродовж квітня – травня 2017 року.

Просмотров: 406 | Добавил: metodyst | Дата: 15.05.2017

Просмотров: 400 | Добавил: metodyst | Дата: 14.05.2017

« 1 2 3 4 ... 95 96 »
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031