Четвер, 25.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » Архів новин

5 травня відбулись районні змагання зі спортивного орієнтування. Учасниками змагань були 36 учнів, з яких троє виступали поза конкурсом. З вітальним словом до учасників змагань виступив головний суддя, методист Красилівського РБТДЮ  Лавринчук В.О. Суддівську колегію, крім нього, представляли методист Ковтун І. В., керівники гуртків Андрійчук Б.В. і Тустановський М.В.

Учасниками змагань були учні 7 загальноосвітніх навчальних закладів району (Радісненська ЗОШ І-ІІІ, Щиборівська ЗОШ І-ІІІ ст., Западинська ЗОШ ЗОШ І-ІІІ ст., Чепелівська ЗОШ І-ІІІ ст., Кузьминська ЗОШ І-ІІІ ст., Михайловецька  ЗОШ І-ІІІ ст., Слобідко-Красилівська ЗОШ І-ІІ ст.). Крім цього, виступали команди військово-патріотичного клубу «Житниця», районного Будинку творчості та Хмельницького ОЦТКУМ.

Серед хлопців І місце зайняв Чернятинський Тарас (Радісненська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІ місце – Хворостовський Іван (Радісненська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІІ місце Янчук Максим (Красилівський РБТДЮ, Радісненська ЗОШ І-ІІІ ст.). Серед дівчат – Гнатюк Олена (Красилівський РБТДЮ, Радісненська ЗОШ І-ІІІ ст.) зайняла І місце, ІІ місце – Чернова Олеся (Радісненська ЗОШ І-ІІІ ст.), Заморозна Діана (Чепелівська ЗОШ І-ІІІ ст.) ... Читати далі »

Просмотров: 519 | Добавил: metodyst | Дата: 13.05.2017

 

 

 

 

 

Власюка Олександра Степановича, керівника гуртка "Основи роботи у Windows" Красилівського РБТДЮ, за ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів "Джерело творчості" в номінації "Керівник гуртка - 2017" (наказ Департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА від 28.03.2017 №146-од).

Просмотров: 331 | Добавил: metodyst | Дата: 10.05.2017

4 травня  на базі Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом методиста райметодкабінету Савченко Г.В. відбувся районний семінар-практикум учителів, які викладають у школах району предмети громадянської освіти, суспільного та духовно-морального спрямування: етику, християнську етику, «Людина і світ».

Учасників семінару-практикуму тепло і щиро вітали учні Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст., а також адміністрація та педагоги школи. 

За темою семінару «Компетентісний підхід до викладання етики та християнської етики» перед присутніми виступили Савченко Г.В. та керівник районного методичного об´єднання вчителів предметів духовно-морального спрямування Муляр В.В. (учитель етики та християнської етики Волицької ЗОШ І-ІІІ ст.).           

Директор навчального закладу Чебонаш Лідія Василівна ознайомила присутніх із системою роботи педагогічного колективу з питань формування в учнів громадянської компетентності та духовно-моральних якостей на уроках етики та християнської етики, а також у позакласній виховній роботі.  

У ході семінару-практикуму був проведений майстер-клас ... Читати далі »

Просмотров: 604 | Добавил: metodyst | Дата: 10.05.2017

 

 

 

 

 

Інну Зеленюк,  ученицю 11 класу Волицької ЗОШ І-ІІІ ст.,  і Дениса Костюка, учня 6 класу Слобідко-Красилівської ЗОШ І-ІІ ст., за зайнятті ІІІ місця  в очному  підсумковому етапі обласного конкурсу юних літераторів.

Просмотров: 454 | Добавил: metodyst | Дата: 05.05.2017

26 квітня на базі Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру відбувся ювілейний 60-й зліт юних натуралістів.

Команду юних натуралістів Красилівського району представляли Панчук Олександр, учень 7 класу Щиборівської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Новіцька О.Г.), Краєвська Марина, учениця Красилівської ЗОШ І-ІІІст. № 3 (вчитель Вітюк О.П.), та Мідзяновський Ярослав, учень Слобідко-Красилівської ЗОШ І-ІІст., член гуртка «Юні лісівники» (керівник  Поліщук С.М.).

На секції лісівників відзначена робота Мідзяновського Ярослава на тему «Мурашники на захисті лісу від шкідників». Серед робіт секції квітникарів ІІІ місце зайняла робота Краєвської Марини «Морфологічні відмінності сортів нарцисів різних груп». Робота Панчука Олександра «Вивчення біологічних особливостей і догляду медоносних бджіл Української степової та Карпатської порід. Значення продукції бджільництва» виборола ІІ місце.

Вітаємо переможців!

Просмотров: 398 | Добавил: metodyst | Дата: 03.05.2017

В найважливіших міжнародних документах останнього десятиріччя, присвячених проблемам навколишнього середовища і гармонійного розвитку людства, велика увага приділяється екологічній культурі і свідомості, інформованості людей про екологічну ситуацію в світі, регіоні, на місці проживання, їх обізнаності з можливими шляхами вирішення різних екологічних проблем, з концептуальними підходами до збереження біосфери і цивілізації.

Як підсумок місячника екологічної освіти та виховання 25 квітня на базі Красилівського НВК відбулася районна учнівська екологічна конференція «Екологічні проблеми Красилівського району». Організаторами конференції виступили управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА, районний методичний кабінет та районне методичне об’єднання вчителів природничих дисциплін. Учасниками конференції були вчителі екології, біології та учні загальноосвітніх навчальних закладів району.

З привітанням до учасників конференції звернулася Вітюк Оксана Петрівна, методист райметодкабінету. Про свій досвід роботи з формування екологічної компетентності учнів розповів Гуменюк Юрій Парфенович, вчитель фізики та астрономії Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст..»,  почесний член Х ... Читати далі »

Просмотров: 522 | Добавил: metodyst | Дата: 02.05.2017

25 квітня у Кульчинівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар учителів української мови та літератури. «Мовно-літературна освіта – важливий фактор формування ключових компетентностей для життя» - це ключове питання семінару, адже саме це хвилює кожного педагога, який намагається дотримуватися усіх нових освітніх методик та вимог часу. Цікаво та змістовно з цього питання виступив директор Кульчинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Яблонський П.В.

У практичному модулі семінару увазі філологів району було представлено відкриті уроки «Частка як службова частина мови» (учитель Любарець О.С.) та «Григір Тютюнник.  «Дивак» (учитель Якимчук О.В.), виховний захід «Україна – це ми!»

Власним досвідом щодо проведення уроку мови та літератури, де основним завданням вчителя є зацікавити учня та дати ґрунтовні знання з цих предметів, ділилися вчителі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (Стаднік Н.В.) та Красилівського НВК (Матвійчук С.М.).Увазі присутніх було представлено інформацію про особливості ДПА (9 клас) з української мови та з української літератури. Також філологи району опрацювали по демонстраційних зошитах орієнтовні тестові завдання з підготовки до ЗНО-2017.

... Читати далі »

Просмотров: 603 | Добавил: metodyst | Дата: 26.04.2017

 

 

 

 

 

Янзюк Аліну, ученицю 8 класу Манівецької ЗОШ І-ІІ ст., переможця ІІІ Всеукраїнського конкурсу використання ІКТ «Нова українська школа як складова єдиного ІКТ-насиченого освітнього простору» у номінації «SMART STUDENT» (учитель Лямець Л.В.).

Просмотров: 593 | Добавил: metodyst | Дата: 21.04.2017

Згідно з планом роботи районного методичного кабінету 21 квітня на базі Красилівського РМК відбувся семінар на тему «Сучасний урок інформатики: проблеми, знахідки, перспективи».

На початку методист РМК Хільчук В.М. ознайомив учасників із планом семінару.

Кухарук Л.М., учитель інформатики Щиборівської ЗОШ І-ІІІ ст., провела майстер-клас "Використання технології розвитку критичного мислення на уроках інформатики».

Козачук І.В., учитель інформатики Кузьминської ЗОШ І-ІІІ ст., ... Читати далі »

Просмотров: 534 | Добавил: metodyst | Дата: 21.04.2017

« 1 2 3 4 5 ... 95 96 »
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930