Понеділок, 29.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » Архів новин

20 квітня у Волицькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум вчителів іноземних мов на тему «Формування комунікативної компетентності молодших школярів на уроках іноземної мови», у роботі якого брали участь завідувач районного методичного кабінету Глущук Н.С.,волонтер Корпусу миру США в Україні Габріель Кортез, голова районного методичного об’єднання вчителів англійської мови Тимчук С.В.

Сторожук В.П., директор Волицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, представив здобутки педагогів та учнів школи. Зеленюк В.М., вчитель німецької мови, виступила на тему «Покликання - вчитель іноземної мови», актуалізувала питання важливої ролі вчителя іноземної мови у житті сучасного суспільства.

Вчителі англійської мови відвідали урок у 5 класі на тему: «Sightseeing tour around London ... Читати далі »

Просмотров: 494 | Добавил: metodyst | Дата: 21.04.2017

19 квітня своїх колег, учителів початкових класів загальноосвітніх шкіл району, запросили на майстер-клас Сторожук Лариса Василівна (учитель Волицької ЗОШ І-ІІІ ст.) та Янкова Тетяна Анатоліївна (учитель Великозозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.).

У роботі майстер-класу взяла участь методист РМК З.С.Абельчук та 18 як досвідчених, так і молодих педагогів. Тема зустрічі – «У творчому пошуку – джерело успіху».

У виступі методиста РМК З.Абельчук зверталася увага на формування професійної компетентності учителя, його творчому підході до організації навчально-виховного процесу в контексті реалізації вимог Державного стандарту початкової загальної освіти та формули «нової української школи».

Учасники заняття ознайомилися з досвідом роботи учителя Великозозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Янкової Т.А. на тему «Азбука віршування». Учитель Волицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сторожук Л.В. презентувала колегам досвід роботи з впровадження методу «Шість капелюхів мислителя» на уроках в 1-4 класах та власний методичний посібник «Цікава математика. Збірник  математичних задач «Сторінками Червоної книги».

... Читати далі »

Просмотров: 678 | Добавил: metodyst | Дата: 21.04.2017

18 квітня відбувся районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Роль краєзнавчо-пошукової роботи в умовах функціонування сучасного навчального закладу у контексті концепції Нової української школи» на базі Державного історико-культурного заповідника «Межибіж». Після екскурсії по заповіднику «Межибіж» було здійснено переїзд до поля Пилявецької битви до монумента, встановленого на честь перемоги Української армії гетьмана Б.Хмельницького над польсько ... Читати далі »

Просмотров: 439 | Добавил: metodyst | Дата: 20.04.2017

11 квітня на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 пройшов майстер-клас для вчителів трудового навчання (технологій).

У роботі взяла участь методист РМК Дзюмка О. В., яка презентувала учасникам особливості виготовлення виробів в техніці ізонитки на уроках технології.

Під час майстер-класу Васильчук Галина Іванівна ознайомила колег з історією техніки ниткової графіки та необхідними приладдями та матеріалами для роботи.  Також було проведено практичне заняття на тему «Виготовлення картин технікою ниткової графіки».

Більше фото ... Читати далі »

Просмотров: 449 | Добавил: metodyst | Дата: 18.04.2017

 

 

 

 

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної  державної адміністрації від 05.04.2017 № 161-од «Про підсумки обласного фестивалю фольклорних колективів «За сонячним колесом» загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів» зразковий дитячий фольклорний гурт «Родовід» Антонінського навчально-виховного об’єднання «Освітній округ» Красилівського району (керівник Тетяна Підберезна) нагороджено дипломом ІІ ступеня. 

Просмотров: 340 | Добавил: metodyst | Дата: 14.04.2017

11 квітня відбувся семінар учителів зарубіжної літератури на тему «Освіта як важливий фактор формування ключових компетентностей для життя». Багатий професійний досвід із питання представили педагоги Корчівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Директор школи Панасюк П.І. презентував роботу педагогічного колективу Корчівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  та поділився з колегами своїми міркуваннями щодо впровадження  освітніх технологій розвитку критичного мислення як складової формування творчої, духовно незалежної  особистості.

В інформаційно-презентаційному модулі семінару йшла мова про предмет зарубіжної літератури як фундамент  формування життєвих цінностей. У своїх виступах багаторічним досвідом роботи ділилися вчителі зарубіжної літератури Красилівського району - Синюк В.А. (Антонінська ЗОШ І-ІІІ ст..), Поліщук М.Ю. (Печеська ЗОШ І-ІІІ ст..), Кондратюк Л.С. (Терешківська ЗОШ І-ІІІст.), Семенюк Д.І. (Лагодинецька ЗОШ І-ІІІ ст..), Костишин Л.І. (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст.. № 4), Мороз О.В. (Заслучненська ЗОШ І-ІІІ ст..), Муляр В.В. (Волицька ЗОШ І-ІІІст.)

Працівники Центральної районної бібліотеки ознайомили присутніх з літературними виставками «Концепція нової  української школи в матеріалах та документах» та «Перспективи і сьогодення у методиці викладання зарубіжної літератури».

Завершився семінар аналітико-п ... Читати далі »

Просмотров: 453 | Добавил: metodyst | Дата: 12.04.2017

6 квітня в райметодкабінеті проведено  семінар-практикум учителів історії та правознавства на тему: «Компетентісний підхід до викладання правознавства в 9-10 кл.: практичний аспект».

У теоретичній частині семінару-практикуму за визначеною темою виступили методист райметодкабінету Савченко Г.В. та вчитель історії і правознавства Росоловецької ЗОШ І-ІІІ ст. Ковальчук В.А.

У науково-методичній частині семінару-практикуму було розглянуто питання щодо врахування  змін у чинному законодавстві України на уроках правознавства, формування громадянської освіти під час уроків та у позакласній роботі з предмета, особливостей  проведення уроків та практичних занять з правознавства у 9 та 10 класі. Учасники семінару-практикуму ознайомились із методичними рекомендаціями з проведення тижня правового виховання в школі та  методичними рекомендації з підготовки та проведення турнірів юних правознавців шкільного, районного та обласного етапів.

Також були опрацьовані методичні рекомендації з підготовки творчих робіт на виставку педідей «Освіта Красилівщини на шляхах реформування» у номінації «Правознавство».

У практичній частині семінару-практикуму відбулась презентація авторського елект ... Читати далі »

Просмотров: 568 | Добавил: metodyst | Дата: 11.04.2017

5 квітня на базі ДНЗ №10 «Золота рибка» м. Красилів  методистом з дошкільної освіти районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Нестюк Л.М. було проведено методичне об’єднання для музичних керівників дошкільних навчальних закладів району на тему:  «Науково-методичне забезпечення інваріантної складової змісту дошкільної освіти засобами музичної діяльності».

Учасники методичного об’єднання мали змогу переглянути музичне заняття з дітьми раннього віку, яке провели музичний керівник Шипельська Л.І. та вихователь Єрьоміна С.В.

Саме професійність музичного керівника і вихователя; гнучке застосування традиційних та нових методів і прийомів музичного виховання, навчання й розвитку дітей в основних видах дитячої музичної діяльності та формах організації; сприятливе мистецьке оточення в груповій кімнаті та спеціально обладнане естетичне середовище музичної зали, сучасне змінне оснащення; співпраця  вихователів, музичного керівника і батьків є умовою успішної музично-педагогічної роботи з дітьми.

В теоретичній частині методичного об’єднання педагоги опрацювали питання музичного розвитку дітей відповідно вимог Базового компонента дошкільної освіти; зміст та форми музично-педагогічної роботи з дітьми в умовах сучасного дошкільного навчального закладу та сім’ї, а також сучасний підхід до планування н ... Читати далі »

Просмотров: 402 | Добавил: metodyst | Дата: 07.04.2017

 4 квітня  на базі ДНЗ № 4 «Сонечко» м. Красилів  методистом районного методичного кабінету з дошкільної освіти Нестюк Л.М. було проведено методичне об’єднання для інструкторів з фізичної культури  дошкільних навчальних закладів міста на тему: «Науково-методичне забезпечення інваріантної складової змісту дошкільної освіти засобами фізкультурної діяльності».

Закон України «Про дошкільну освіту» визначає збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини як першочергове завдання розвитку, навчання і виховання наймолодших громадян нашої країни. Тому тема методичного об’єднання є досить актуальною, оскільки основним результатом  якісного виконання всіх завдань  з фізичного виховання дітей раннього та дошкільного віку є покращення фізичного стану дитини, її фізичного розвитку, підвищення захисних властивостей та стійкості організму до різних захворювань, опірності до негативних умов зовнішнього середовища.

Учасники методичного об’єднання мали змогу переглянути роботу інструктора з фізичної культури Білоус Р.В. по формуванню у дітей раннього віку основ здорового способу життя шляхом оптимізації рухової активності. Районний методичний кабінет висловлює щиру подяку ад ... Читати далі »

Просмотров: 450 | Добавил: metodyst | Дата: 07.04.2017

 

 

 

 

 

ІІ місце - Веселовська Анастасія, учениця Лагодинецької ЗОШ І-ІІІ ст. (учитель Шевчук С.С.).

ІІІ місце - Лихолат Дмитро, учень Красилівської  ЗОШ І-ІІІ ст.№2 (учитель Бачок Т.М.).

 

Просмотров: 322 | Добавил: metodyst | Дата: 04.04.2017

« 1 2 3 4 5 6 ... 95 96 »
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930