Понеділок, 29.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 28 » Відбувся семінар-практикум директорів шкіл І-ІІІ ступенів
17:39
Відбувся семінар-практикум директорів шкіл І-ІІІ ступенів

25 листопада відбувся семінар-практикум директорів шкіл І-ІІІ ступенів у Росоловецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему «Управлінська діяльність директора школи у роботі педагогічного колективу  з розвитку особистості кожного школяра і підвищення творчої активності здібних та обдарованих дітей». Глущук Н.С., завідувач РМК, оголосила тему та завдання семінару.

Миронюк В.А., директор школи, виступив з презентацією навчального закладу, познайомив з історією школи, директорами, які очолювали її впродовж усього функціонування, педагогічним колективом, зокрема, виділив когорту педагогів, які закінчили цю школу і пропрацювали у ній усе життя. Учасники семінару були приємно вражені змінами, які відбулися у школі: нові стенди, які відображають життя школи від початку заснування і до сьогодення, досягнення учнів (у навчанні та спорті) та учителів - керівників науково-дослідницьких робіт конкурсу-захисту МАН; оновлений актовий зал, виступ духового оркестру (керівник Зозулюк О.О.) та вокально-інструментального ансамблю (керівник Зозулюк В.І.). Директори шкіл І-ІІІ ступенів відвідали уроки у 1-11 класах та усний журнал «Славетні українці».

Директор РЦППСР Слободян І.І. провів тренажер-кооперативне навчання на тему «Науково-методичний тапрактичний аспект менеджменту директора школи щодо проблеми пошуку та підтримки обдарованих дітей у загальноосвітньому навчальному закладі», під час якого директори мали змогу розширити свій понятійний апарат з питання визначення обдарованої дитини, типів обдарованості.

Під час засідання круглого столу директори відзначили високий рівень підготовки організації та проведення районного методичного заходу. Районний методичний кабінет висловлює подяку адміністрації, педагогічному колективу за плідну та результативну роботу з обдарованими дітьми, підтвердженням чого є здобуті місця на учнівських олімпіадах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт конкурсу-захисту МАН України, участь в обласних учнівських науково-практичних конференціях. Бажаємо колективу Росоловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів не зупинятися на досягнутому, постійно рухатися вперед, ставити перед собою цілі та досягати  їх.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 507 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930