Четвер, 25.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 24

З 17 по 21 жовтня у школах району  проводився тиждень англійської мови під девізом "You are as many times a man,as many languages you know".

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни.

 У понеділок була проведена лінійка до відкриття тижня та було оголошено план заходів на тиждень. Метою цієї лінійки було розповісти про сучасне значення англійської мови як світової мови та мови міжнародного спілкування; розвивати ерудицію та естетичні смаки учнів, виховувати інтерес та повагу до культури англомовних країн.

У Чепелівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Шемчука цікаво пройшла виставка малюнків для учнів 1-4 класів "My Favourite Letter" та проведений квест "Name and Emblem of Our Class" (5-11 кл.). Учні 3-5 класів змагалися у конкурсі "ABC land", конкурс проектних робіт  "Welcome to the Great Britain" між учнями 7-11класів, турнір знавців англійської мови між учнями 5-11 класів "The Knowledge is the Power", здійснено перегляд мультфільмів англійською мовою "Do You Like Cartoons". Усі заходи проведені вчителями С.Островською та Ю.Юрченко ... Читати далі »

Просмотров: 733 | Добавил: metodyst | Дата: 24.11.2016

23 листопада своїх колег, учителів початкових класів загальноосвітніх шкіл району, запросили на майстер-клас Морозюк Тетяна Володимирівна, учитель Кременчуківської ЗОШ І-ІІІ ст., і Гоба Ніна Павлівна, учитель Кульчинківської ЗОШ І-ІІ ст.

У роботі майстер-класу взяла участь методист РМК Абельчук З.С. та 16 як досвідчених, так і молодих педагогів. Темою зустрічі було актуальне на сьогодні питання «Творчий підхід учителя до організації навчально-виховного процесу».

У виступі методиста РМК Абельчук З.С. зверталася увага на професійну компетентність учителя та творчий підхід до організації навчально-виховного процесу в контексті реалізації вимог Державного стандарту початкової загальної освіти.

Учасники заняття ознайомилися з презентацією досвіду роботи учителя Кульчинківської ЗОШ І-ІІ ст. Гоби Н.П. з питання «Формування здорового способу життя на уроках в початкових класах».

Учитель Кременчуківської ЗОШ І-ІІІ ст. Морозюк Т.В. провела майстер-клас на тему «Волошковий букет з цукерок».

... Читати далі »

Просмотров: 507 | Добавил: metodyst | Дата: 24.11.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930