Субота, 20.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 29

Згідно з планом роботи районного методичного кабінету 29 листопада в Кульчинківській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар-практикум учителів фізики на тему «Використання інтерактивних методів навчання на уроках фізики». Розпочався семінар зі знайомства учасників із  планом роботи.  Директор  Вовк Д.Ю. презентувала роботу школи і педагогічного колективу.

Під час практичної частини учителі фізики ЗНЗ району мали змогу відвідати відкритий урок у 9 класі «Кількість теплоти, що виділяється в провіднику зі струмом. Закон Джоуля-Ленца. Електронагрівальні прилади та їх вплив на здоров’я людини та екологію», який провели учитель фізики Вовк Д.Ю. та учитель біології Мудь О.П.  Інтегрований урок фізики з біологією з використанням мультимедійних засобів отримав високу оцінку в учителів фізики району. Також присутні мали змогу відвідати інтелектуально-розважальну гру «Фізика завжди поруч», який провела Вовк Д.Ю. Юні знавці фізики з великим захопленням змагалися у конкурсах та відповідали на інтелектуальні запитання ведучої.

Під час теоретичної частини методист РМК Хільчук В.М ознайомив присутніх із інтерактивними методи навчання на уроках фізики.

... Читати далі »

Просмотров: 508 | Добавил: metodyst | Дата: 29.11.2016

Ось уже четвертий рік поспіль юні дослідники Красилівщини змагаються в інтелектуальному поєдинку, представляючи свої науково-дослідницькі доробки в обласній учнівській науково-практичній конференції «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини».

22 листопада ІV обласну учнівську науково-практичну конференцію «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини» мав за честь провести у своїх стінах Хмельницький університет управління та права.

Робота обласної учнівської науково-практичної конференції проходила у п'яти секціях: «Теоретичні та практичні засади використання інформаційно-телекомунікаційних технологій»; «Наукові пошуки ІІІ тисячоліття в контексті філософсько-соціологічного погляду»; «Тенденції та перспективи розвитку туризму (на прикладі Хмельницької області)»; «Фізико-технічні проблеми енергозберігаючих технологій та шляхи їх вирішення: регіональний вимір»; «Сучасні тенденції у розвитку світової та національної економіки».

Учасниками заходу від шкіл Красилівщини  були 6 учнів та п’ять       педагогів з Красилівської № 1 (2 учні), Красилівської № 3, Красилівської №4, Радісненської  загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. та Красилівського НВК.    ... Читати далі »

Просмотров: 518 | Добавил: metodyst | Дата: 29.11.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930