Четвер, 28.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 09

Міксіке - освітнє онлайн середовище, що надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати власні навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн - колекцію навчальних матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту.

Вперше учні 5 та 9 класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 долучились до міжнародного освітнього проекту "Міксіке в Україні".

ПРАНГМІЛІНЕ - змагання по усно ... Читати далі »

Просмотров: 386 | Добавил: metodyst | Дата: 09.11.2016

«Бобер» - Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності, який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою, активізації творчої діяльності вчителів, надання статистичних даних результатів конкурсу для вдосконалення навчальних програм та підручників. Конкурс проводиться щорічно у першу неділю листопада спільно з Міжнародною Спільнотою “Бобер” (“International Beaver Community”). Організація «​International Beaver Community» налічує на сьогодні 13 країн. 

... Читати далі »

Просмотров: 487 | Добавил: metodyst | Дата: 09.11.2016

3 листопада було проведено семінар-практикум для учителів початкових класів ЗОШ І-ІІ ст. за темою «Науково-методичне забезпечення творчого навчально-виховного процесу», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

У виступі методиста РМК З.Абельчук були висвітлені питання про особливості та шляхи реформування освіти у світлі Концепції нової української школи;  про організацію творчого навчально-виховного процесу як освітнього простору,  в якому домінує навчально-творча діяльність і який спрямований на розв'язування навчально-творчих завдань та побудований на засадах особистісно-зорієнтованого, рефлексивно-діяльнісного та аксіологічного підходів.  

Директор Манівецької ЗОШ І-ІІ ст. Долюк Г.В. презентувала діяльність педагогічного колективу навчального закладу, розповіла про умови функціонування школи, про роботу учителів щодо підвищення пізнавальних інтересів школярів та розвитку їх творчих здібностей.

В ході роботи семінару вчителі ознайомилися з роботою шкільного методичного об’єднання учителів початкових класів Манівецької ЗОШ І-ІІ ст., з умовами навчання учнів 1-4 класів та формами і методами роботи учителів початкових класів, які презентувала керівник ШМО учителів початкових класів Рижук Т.І.

... Читати далі »

Просмотров: 362 | Добавил: metodyst | Дата: 09.11.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930