Четвер, 28.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 14

В рамках діючої угоди про співпрацю між Управлінням освіти, молоді та спорту Красилівської РДА та Красилівським районним центром зайнятості у жовтні 2016 року в навчальних закладах проходив  конкурс малюнків «Моя майбутня професія».

Мета конкурсу – створення сприятливих умов  для забезпечення творчого і духовного розвитку молоді, професійного самовизначення, розширення про світ професій та свідомого підходу до вибору професій.

В районному етапі конкурсу взяли участь 51 учень 7-9 класів, роботи учасників конкурсу були презентовані під час проведення Ярмарку професій.

Переможцем конкурсу визнано ученицю 8 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, вихованку Красилівського РБТДЮ Осадчук Юлію, ІІ місце – учениця 7 класу Кульчинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Романюк Марія, ІІІ місце – учениця 8 класу

Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, вихованка Красилівського РБТДЮ Андрійчук Катерина.

Більше фото дивіться тут...

Просмотров: 498 | Добавил: metodyst | Дата: 14.11.2016

11 листопада на базі  ДНЗ с. Кременчуки «Сонечко» відбувся семінар-практикум вихователів сільських дитячих садків на тему: «Організація національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї».

 Методист районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Нестюк Л.М. зосередила увагу присутніх на формуванні національної свідомості, патріотичних почуттів у дітей в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї; формах педагогічної просвіти та ознайомлення батьків з освітньою діяльністю закладу в напрямі національно-патріотичного виховання дітей, а також надала вихователям сільських дитячих садків методичні рекомендації щодо організації національно-патріотичного виховання дітей в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї.

Вихователь ДНЗ с. Митинці Лисенко Л.І. звернула увагу вихователів на показниках  набутих дитиною життєвих компетенцій у контексті національно-патріотичного спрямування.

Тема семінару-практикуму є досить актуальною, оскільки національна самосвідомість й гідність, дбайливе ставлення до державної та рідної мов, історії, культури й традицій свого роду, народу і держави, любов до малої батьківщини, інтерес до міжнаціонального спілкування та інші ос ... Читати далі »

Просмотров: 357 | Добавил: metodyst | Дата: 14.11.2016

Згідно з планом роботи районного методичного кабінету 11 листопада  у Кошелівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум учителів математики на тему:  «Формування математичної компетентності у процесі реалізації освітньої галузі «Математика» державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти».

Розпочався семінар із знайомства учасників із  планом роботи. Директор Харук О.М. презентувала роботу школи  і педагогічного колективу. Під час практичної частини учителі математики ЗНЗ району мали змогу відвідати уроки математики: у 8 класі урок геометрії «Розв’язування задач на застосування властивостей середньої лінії трапеції і трикутника» (учитель Веремюк Т.В.);  у 11 класі урок  алгебри «Застосування властивостей показникової функції до розв’язування вправ» (учитель Крисюк Т.О.). Також присутні мали змогу переглянути  позакласний захід: "Геометрія навколо нас

Під час практичної частини методист РМК Хільчук В.М. ознайомив із питанням «Формування математичних компетенцій учнів»  та акцентував увагу учителів на важливості об’єктивного оцінювання навчальних досягнен ... Читати далі »

Просмотров: 505 | Добавил: metodyst | Дата: 14.11.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930