Неділя, 28.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 24 » Тиждень англійської мови в школах району
17:49
Тиждень англійської мови в школах району

З 17 по 21 жовтня у школах району  проводився тиждень англійської мови під девізом "You are as many times a man,as many languages you know".

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни.

 У понеділок була проведена лінійка до відкриття тижня та було оголошено план заходів на тиждень. Метою цієї лінійки було розповісти про сучасне значення англійської мови як світової мови та мови міжнародного спілкування; розвивати ерудицію та естетичні смаки учнів, виховувати інтерес та повагу до культури англомовних країн.

У Чепелівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Шемчука цікаво пройшла виставка малюнків для учнів 1-4 класів "My Favourite Letter" та проведений квест "Name and Emblem of Our Class" (5-11 кл.). Учні 3-5 класів змагалися у конкурсі "ABC land", конкурс проектних робіт  "Welcome to the Great Britain" між учнями 7-11класів, турнір знавців англійської мови між учнями 5-11 класів "The Knowledge is the Power", здійснено перегляд мультфільмів англійською мовою "Do You Like Cartoons". Усі заходи проведені вчителями С.Островською та Ю.Юрченко.

Вчителем Кременчуківської ЗОШ І-ІІІ ст. Кливак Н.Ю. було проведено інтелектуальну гру "Брейн ринг" для учнів 5-11 класів, вечір відпочинку "Halloween" для учнів 5-7 та 8-11 класів. Вчителем Прощук Т.М. було проведено вікторину "Містер Всезнайко" для учнів молодших класів, конкурс малюнків на тему "Свята і традиції англомовних країн". Під час усіх заходів учні мали змогу зануритись в атмосферу святкової Англії.

Тиждень англійської мови у Красилівській ЗОШ І-Ш ст. № 4 ім. П.Кізюна пройшов змістовно, насичено, цікаво. Усі учні 2-4 та 5-7  класів підійшли до виконання завдань конкурсу аматорських постановок "Young actors" творчо та оригінально.

Надзвичайним був перегляд навчальних мультфільмів для учнів 1-4 кл. "Gogo Loves English". Усні познайомилися з маленьким динозавриком Gogo, який хоче знати англійську мову і навчає цієї мови своїх друзів.

Віртуальна екскурсія визначними місцями Великої Британії для учнів 5-7 кл., після перегляду якої учні ділились своїми враженнями від побаченого.

В інтелектуальній грі "How well do you know English?" учнів 8-10 класів змагалися у складанні діалогів, монологів, виконували різні лексичні, граматичні усні та письмові вправи.

Захід «Funny exersices» проводився для учнів початкової та середньої ланки, під час якого учні виконували веселі фізичні вправи, водночас вивчаючи англійські пісеньки.

 «English café» - «англійське частування та чаювання на великих перервах». Усі діти отримали максимум задоволення від дегустації «англійських солодощів» та чаю.

У Красилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3проведено конкурс стінгазет "Ukraine in the world", рольова гра "My house" (4-А) (Снігур О.Д.), "Заочна подорож до Лондона" для учнів 6-их класів (Паламарчук Я.С).

У Корчівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вчитель англійської мови Посишена К.О. підготувала з учнями 9-11 класів вікторину "Сторінками історії та географії Великобританії та США", конкурс виразного читання англомовних віршів (5-11класи), конкурс на кращу газету.

У Котюржинецькій ЗОШ І-ІІ ст.вчитель англійської мови Бондар О.А. провела свято англійської мови "Show what you know", конкурс виразного читання англомовних віршів.

У Михайловецькій ЗОШ І-ІІІ ст. проведено конкурс тематичних газет,конкурс кросвордів та пазлів "English speaking countries in questions and puzzles", розважально-пізнавальна гра "Traveling to English".

У Севрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів 17 жовтня протягом дня у кожному класі була проведена вікторина "Do you know?".

18.10. було проведено інтелектуально-пошукову гру «Quest» для учнів 5-8 класів, у першому класі було проведено урок-гру "Funny English".

19.10. між усіма класами було проведено конкурсну виставку плакатів, газет, малюнків "We Learn English" та конкурс кросвордів.

20.10. учні 5-8 класів взяли участь у конкурсі проектів "What we know about English-speaking countries". 21.10. діти переглянули відеофільми "Window to Great Britain".

У Митинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів вчитель англійської Прончук О.А. організувала перегляд презентації "Лондон", "Великобританія" для учнів 8-10класів, конкурс - подорож "Пори і погода" для учнів 5-6класів, випуск стінгазети "Розповідь про школу" (7 клас). Вчитель англійської мови Юрченко Ю.О. провела конкурс малюнку "Моя улюблена англійська буква" та гру-подорож "Словничок" для учнів 2-4класів. Педагог – організатор Любарець А.В. Вечір відпочинку "Хелоувін" (8-11класи)

У Кульчинківській ЗОШ І-ІІ ступенів вчитель англійської мови Машталір В.В.18 жовтня провів урок – подорож для учнів 5-7 класів "Winter is coming", 19 жовтня команди 9-7 класів брали участь у вікторині "Travelling to English". Учні мали змогу пройти онлайн тест і визначити свій рівень знань з англійської мови та її культури, визначних місць та історії. 20 жовтня учні 5-9 класів готували і захищали свої проекти на тему «How to protect our environment». 21 жовтня відбулося підведення підсумків тижня англійської мови. Учнів чекав пісенний батл та визначення переможців.  

У Лагодинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів було визначено кращі зошити з англійської мови та організовано виставку кращих зошитів "The Best Writer". У холі школи вчителем англійської мови було організовано виставку-презентацію "What we really know about English-Speaking Countries". Вчителем англійської мови Шевчук М.Б. було проведено перегляд фільму "Історія виникнення Великої Британії".

У Терешківській ЗОШ І – ІІІ ст. Герасимчук В. І. організувала відкриття Тижня англійської мови, тур англомовними країнами, свято "Ми – українці", випуск та презентацію шкільних газет "Англійські свята та традиції".

У Кульчинівській ЗОШ І – ІІІ ступенів вчителі Білокур О.О та Яблонська Н.П. підготували  гру-подорож "Англійська – це цікаво" для учнів 1-4класів, виховний захід "Хеллоуїн", змагання "Найкращий в англійській мові" (5-6кл.), вікторину "Ти знаєш Великобританію?" (9-10), конкурс малюнків англомовних казкових персонажів, розважально-пізнавальну гру "Подорож англійською" (7-8), конкурс малюнків "Моя улюблена англійська літера" (2-4кл.).

Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Фото...

Переглядів: 734 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930