Понеділок, 29.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 9 » Семінар-практикум для учителів початкових класів ЗОШ І-ІІ ст.
13:04
Семінар-практикум для учителів початкових класів ЗОШ І-ІІ ст.

3 листопада було проведено семінар-практикум для учителів початкових класів ЗОШ І-ІІ ст. за темою «Науково-методичне забезпечення творчого навчально-виховного процесу», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

У виступі методиста РМК З.Абельчук були висвітлені питання про особливості та шляхи реформування освіти у світлі Концепції нової української школи;  про організацію творчого навчально-виховного процесу як освітнього простору,  в якому домінує навчально-творча діяльність і який спрямований на розв'язування навчально-творчих завдань та побудований на засадах особистісно-зорієнтованого, рефлексивно-діяльнісного та аксіологічного підходів.  

Директор Манівецької ЗОШ І-ІІ ст. Долюк Г.В. презентувала діяльність педагогічного колективу навчального закладу, розповіла про умови функціонування школи, про роботу учителів щодо підвищення пізнавальних інтересів школярів та розвитку їх творчих здібностей.

В ході роботи семінару вчителі ознайомилися з роботою шкільного методичного об’єднання учителів початкових класів Манівецької ЗОШ І-ІІ ст., з умовами навчання учнів 1-4 класів та формами і методами роботи учителів початкових класів, які презентувала керівник ШМО учителів початкових класів Рижук Т.І.

У ході практичної частини «Педагогічна майстерня учителя» учасники семінару ознайомилися з досвідом роботи учителя початкових класів Манівецької ЗОШ І-ІІ ст. Полях Н.Д. з питання впровадження методу проектів; стали учасниками тренінгового заняття «Успішна людина – успішна у всьому», який провела вчитель початкових класів школи Фабинюк І.В.

Емоційним моментом роботи став майстер-клас учителя початкових класів Манівецької ЗОШ І-ІІ ст. Зазуляк Л.В «Голуб миру».

На завершення роботи семінару відбувся обмін думками за визначеною темою, учасники отримали методичні рекомендації з питання, яке обговорювалося на семінарі-практикумі.

Районний методичний кабінет та учасники семінару висловлюють щиру вдячність адміністрації та учителям початкових класів Манівецької ЗОШ І-ІІ ст. за сприяння у проведенні методичного заходу.

Фото...

Переглядів: 367 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930