Неділя, 28.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Науково-практична конференція Blended Learning
21:20
Науково-практична конференція Blended Learning

Учитель іноземної мови Слобідко-Красилівської ЗОШ І – ІІ ступенів Процюк Наталія Юріївна – учасник  науково-практичної конференції на тему «Концепція змішаного навчання (Blended Learning) іноземних мов з використанням онлайн-платформи Lingva Skills для фахівців з мовної підготовки навчальних закладів».

За ініціативи Соціального проекту вивчення англійської мови Lingva Skills щодо можливості безкоштовного вивчення англійської мови для українських вчителів, освітян та студентів, в рамках програми мовної підготовки PDP NATO «Практичний курс англійської мови для державних службовців», а також на виконання Меморандуму про співпрацю щодо проекту Lingva Skills між Міністерством освіти і науки України та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, 18 листопада 2016 року в актовій залі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася науково-практична конференція для викладачів, освітян, науковців на тему «Концепція змішаного навчання (Blended Learning) іноземних мов з використанням онлайн-платформи Lingva Skills для фахівців з мовної підготовки навчальних закладів».

Ця конференція стала відправною точкою в запуску пілотного проекту змішаного навчання іноземних мов.

На конференції обговорювали та розглядали в інтерактивному форматі сучасну технологію змішаного навчання в рамках зручної методики,  де кожен може стати інноватором та розпочати якісні зміни у навчальному закладі. Метою конференції було осмислення та реалізація концепції змішаного навчання (Blended Learning) іноземних мов з використанням онлайн платформи Lingva Skills у методичному та організаційному складових практики викладання мови. Конференція була насичена презентаціями онлайн-платформи, виступами методологів, презентаціями кращих світових практик вивчення англійської мови завдяки технології змішаного навчання.

Найближчим часом, дякуючи даній онлайн-платформі, кожен вчитель зможе скористатися функціоналом особистого кабінету викладача на платформі Lingva.Skills, бачити прогрес по групам учнів, задавати завдання, бачити помилки, що дозволить зекономити  час.

Поки що автори онлайн-платформи запрошують до реєстрації педагогічні колективи. Для цього Ви (або Ваші колеги) маєте надати спершу запит на сайті www.lingva.ua, у відповідних полях зазначивши назву, приблизну кількість осіб, контактні дані. На основі запиту на вказану електронну пошту буде відправлено шаблон офіційного листа, який треба буде надати для остаточної реєстрації, та інструкція.

Більше фото дивіться тут...

 

 

Переглядів: 360 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/2
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930