Субота, 04.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Жовтень » 12

9 жовтня 2015 року на базі Федорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІІ ступенів Красилівського району на тему: «Роль керівника школи в створенні належних умов для навчання і виховання школярів в умовах реформування освітньої галузі».

У роботі семінару брали участь начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Заїка О.М., завідувач райметодкабінету Глущук Н.С.

Директор школи Михальчук М.М. презентувала роботу учнівського та педагогічного колективів Федорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, акцентувала увагу присутніх на досягненнях і перспективі розвитку навчального закладу. Під час теоретичної частини семінару керівники актуалізували поняття «внутрішнього та зовнішнього іміджу» школи, ролі керівника сучасної школи. Директор сучасної школи – це не просто посада керівника, але й велике педагогічне мистецтво. В одній особі це: вчитель, методист, господарник,організатор навчально-виховного процесу, чуйний наставник дитячого та дорослого колективу.  Керівник  повинен постійно вчитися і стимулювати до цього членів колективу. Як організувати  та здійснювати роботу педагогічного колективу у контексті підвищення кваліфікації вчителя? Цьому питанню був присвячений тренінг «Шляхи  вдосконалення роботи з підвищення  кваліфікаційного рівня вчителів». ... Читати далі »

Просмотров: 513 | Добавил: metodyst | Дата: 12.10.2015

   8 жовтня 2015 року в день професійного свята юристів України було проведено районний турнір юних правознавців, у якому взяли участь 13 команд із 6 міських та 7 сільських загальноосвітніх навчальних закладів району. Цей надзвичайно популярний захід серед учнів старших класів було проведено районним методкабінетом Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації, Красилівським та Антонінським районними будинками творчості дітей та юнацтва в  рамках Тижня правових знань, який традиційно проводиться щорічно у жовтні  в усіх загальноосвітніх навчальних закладах району.

У проведенні Турніру взяли участь начальник Управління освіти, молоді та спорту Заїка О.М. та провідний спеціаліст Управління юстиції Ковальчук Г.В.

Цьогоріч районний  турнір  юних правознавців проходив у двох регіонах району: в Антонінському РБТДЮ та Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3.

У складі регіональних команд було по 5 учнів 9-11-х класів. Очолював команду капітан, як офіційний представник під час проведення Турніру, та супроводжували тренери-педагоги, які викладають у школах предмети правознавство, «Конституційне право України», «Права людини в Україні», «Вчимося бути громадянам ... Читати далі »

Просмотров: 580 | Добавил: metodyst | Дата: 12.10.2015

08 жовтня 2015 року своїх колег, учителів початкових класів району, які викладають інформатику в 2-4 класах, на майстер-клас запросила вчитель вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель, учитель початкових класів Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.» Габельчук Мілена Михайлівна.

У роботі майстер-класу взяли участь методист РМК Абельчук З.С. та 15 як досвідчених, так і молодих учителів. Темою зустрічі було актуальне на сьогодні питання викладання інформатики в початкових класах в контексті реалізації завдань Державного стандарту початкової освіти.

Учасники заняття відвідали відкритий урок Мілени Михайлівни з інформатики у 1 класі, ознайомилися з презентацією досвіду роботи учителя з питання «Інформаційна культура – шлях до якісної освіти молодших школярів».

У виступі методиста РМК Абельчук З.С. зверталася увага на особливості викладання інформатики в початкових класів.

... Читати далі »

Просмотров: 738 | Добавил: metodyst | Дата: 12.10.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031