П'ятниця, 03.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Жовтень » 16

Згідно з річним планом роботи районного методичного кабінету 16.10.2015 р. у Михайловецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум учителів інформатики за темою «Особливості викладання інформатики у 7 класі за новим Державним стандартом базової та повної загальної середньої освіти». Розпочався семінар зі знайомства учасників з планом роботи семінару-практикуму. Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Власюк Олександр Степанович представив візитну картку, ознайомив з матеріально-технічною базою школи.

Учасники семінару відвідали відкритий урок інформатики у 7 класі: «Практична робота №3 «Складання та виконання  алгоритмів з повторенням у середовищі  Scratch»» учителя Власюка О.С.  З доповіддю «Особливості викладання інформатики у 7 класі за новим Державним стандартом базової та повної загальної середньої освіти» виступив методист РМК Хільчук В.М. Питання «Компетентісний підхід у навчанні інформатики. Розв’язування компетентнісних задач» розкрила учитель Дружненської ЗОШ І-ІІ ст. Розізнана Н.Л. Власюк О.С., учитель Михайловецької ЗОШ І-ІІІ ст., презентував досвід роботи завідувача кабінету інформатики. Харчук О.О., учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ознайомила учасників семінеру з он-лайн середовищем code.org (https://studio.code.org) та навчальним середовищем codecombat.com (http://codecombat.com/). Так ... Читати далі »

Просмотров: 755 | Добавил: metodyst | Дата: 16.10.2015

15 жовтня 2015 року відбулося засідання Школи педагогічної майстерності вчителя початкових класів на базі Красилівського НВК за темою «Особливості формування екологічної культури учнів початкових класів засобами математики», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

Серед якостей, що характеризують екологічну культуру особистості, важливу роль відіграють знання про природні закономірності, взаємодію людства і природи.

Аналіз навчальних програм для початкової школи дозволяє зробити висновок, що в змісті кожного навчального предмету закладені можливості для здійснення екологічного виховання учнів.

При формуванні природоохоронних переконань учнів учитель має дотримуватися основних принципів відбору екологічної інформації.

Відбираючи методи навчання потрібно забезпечувати обґрунтоване підведення учнів до свідомого засвоєння екологічних і природоохоронних ідей.

Екологічне виховання на уроках математики здійснюється ... Читати далі »

Просмотров: 491 | Добавил: metodyst | Дата: 16.10.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031