Субота, 04.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Жовтень » 30

28 жовтня 2015 року на базі  ДНЗ № 1 «Веселка» м. Красилова відбулося  засідання Школи молодого вихователя на тему: «Організація та проведення сюжетно-рольових ігор з дітьми в дошкільному навчальному закладі».

    Методист районного методичного кабінету Нестюк Л.М. зосередила увагу присутніх на питанні «Зміст і завдання Державного стандарту дошкільної освіти та програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля» щодо ігрової діяльності дошкільників».

    Учасники засідання разом з керівником Школи молодого вихователя Мармолюк О.М. та вихователем–методистом Заїкою Л.В. опрацювали питання щодо створення належних умов для організації та проведення сюжетно-рольових ігор з дітьми в дошкільному навчальному закладі.

    Тема засідання є досить важливою, оскільки сюжетно-рольова гра – провідна діяльність дошкільників, яка задовольняє вікові потреби дітей та допомагає оволодіти знаннями і вміннями. У грі починається моральний та розумовий розвиток дитини, а головне – становлення особистості.

      Під час практичної частини присутні переглянули сюжетно-рольові ігри діте ... Читати далі »

Просмотров: 463 | Добавил: metodyst | Дата: 30.10.2015

20 – 22 жовтня  методистом з дошкільної освіти Нестюк Л.М. проводились методичні об’єднання для різних категорій вихователів дошкільних навчальних закладів м.Красилова на тему: «Реалізація завдань мовленнєвого розвитку дошкільників у світлі вимог нової редакції Базового компонента дошкільної освіти».

Учасники методичних об’єднань мали змогу переглянути практичну роботу з дітьми раннього і молодшого віку ДНЗ № 6 «Ромашка» –  «Зустріч з Колобком» та «Подорож до осіннього віку»; середнього віку ДНЗ № 1 «Веселка» – «Ведмедик Барні» та старшого дошкільного віку ДНЗ № 4 «Сонечко» – «Осінь-чарівниця». Заняття проводились за участю дітей та дорослих відповідно до змісту  і вимог оновленого Державного стандарту дошкільної освіти та програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля».

У теоретичній частині методичних об’єднань вихователі ДНЗ разом з методистом РМК Нестюк Л.М. опрацювали питання формування ключових компетенцій у дітей дошкільного віку в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї; комплексний підхід до формування мовленнєвої компетенції дітей; мовленнєві заняття в системі сучасної дошкільної освіти та методика їх  проведення.   

... Читати далі »

Просмотров: 369 | Добавил: metodyst | Дата: 30.10.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031