Четвер, 09.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Відбувся районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІІ ступенів району
13:08
Відбувся районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІІ ступенів району

9 жовтня 2015 року на базі Федорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІІ ступенів Красилівського району на тему: «Роль керівника школи в створенні належних умов для навчання і виховання школярів в умовах реформування освітньої галузі».

У роботі семінару брали участь начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Заїка О.М., завідувач райметодкабінету Глущук Н.С.

Директор школи Михальчук М.М. презентувала роботу учнівського та педагогічного колективів Федорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, акцентувала увагу присутніх на досягненнях і перспективі розвитку навчального закладу. Під час теоретичної частини семінару керівники актуалізували поняття «внутрішнього та зовнішнього іміджу» школи, ролі керівника сучасної школи. Директор сучасної школи – це не просто посада керівника, але й велике педагогічне мистецтво. В одній особі це: вчитель, методист, господарник,організатор навчально-виховного процесу, чуйний наставник дитячого та дорослого колективу.  Керівник  повинен постійно вчитися і стимулювати до цього членів колективу. Як організувати  та здійснювати роботу педагогічного колективу у контексті підвищення кваліфікації вчителя? Цьому питанню був присвячений тренінг «Шляхи  вдосконалення роботи з підвищення  кваліфікаційного рівня вчителів». В інтерактивній формі директори визначали ознаки успішної команди, умови для продуктивної роботи команди однодумців, професійно значущі якості вчителя, шляхи поліпшення психологічного клімату в колективі.  

Практична частина семінару була представлена широким спектром уроків: урок у 2 класі на тему: «Додавання і віднімання чисел з переходом через десяток». Урок узагальнення.(Кучерук  Н.А. – вчитель початкових класів); урок в 4 класі  на тему «Квіти з гофрованого паперу. Гіацинти»(Іващишина О.М. – вчитель початкових класів);урок природознавства в 5 класі на тему : «Чисті речовини і суміші. Методи розділення сумішей».(Горбачук О.П. – вчитель хімії та біології, спеціаліст вищої категорії); урок української літератури в 6 класі на тему: «Пісні літературного походження. П.Чубинський, М.Вербицький. Гімн» (Шаховал Р.В. – вчитель української мови та літератури,спеціаліст вищої категорії);урок в 7 класі на тему: В.Скот. Засновник історичного роману. Історія і художній вимисел у романі «Айвенго» (Присяжнюк В.Ю. – вчитель історії, спеціаліст ІІ категорії);урок геометрії у 8 класі на тему: «Узагальнення і систематизація знань по темі «чотирикутники»(Вахівська Н.С. – вчитель математики, спеціаліст вищої категорії, Відмінник освіти України);урок основ здоров’я в 9 класі на тему: «Глобальні небезпеки людства» (Панасюк О.О. – вчитель основ здоров’я, спеціаліст вищої категорії,  Відмінник освіти України.); урок німецької мови  в 11 класі на тему: «Здорове харчування. Українська національна кухня» (Васільцова О.М.- вчитель німецької мови, спеціаліст ІІ  категорії).

У виховному заході на тему: «Прийди до серця, Україно, благослови добром мене!»брали участь не лише учні, а й учителі. Особливо вразив усіх присутніх виступ духового оркестру. При підведенні підсумків семінару керівники навчальних закладів відзначили високий рівень організації та проведення методичного заходу; роль директора школи у створенні умов  для всіх учасників навчально-виховного процесу; побажали колективу Федорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  розвитку та процвітання.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 515 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031