П'ятниця, 10.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Березень » 21

 Пріоритетна роль в умовах розбудови української держави належить патріотичному вихованню. Про це свідчить  Національна стратегія розвитку освіти в Україні на 2012–2021 р.р.», де визначені стратегічні завдання виховання в особистості любові до Батьківщини, усвідомлення нею свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей, утвердження якостей громадянина-патріота.

З огляду на визначені пріоритети найважливішим для нас є виховання людини інноваційного типу мислення та культури, яка  знає свої права і обов’язки, успішно самореалізується в соціумі як громадянин, сім'янин, професіонал. Саме  такі питання були розглянуті на районному семінарі заступників директорів з виховної роботи,  який проходив 20 березня 2014 року  в Заслучненській ЗОШ І-ІІІ ст. Мета семінару: актуалізація та реалізація проблеми створення ефективної системи методичного забезпечення діяльності педагогів з питань патріотичного виховання учнів.

Учасників семінару-практикуму привітали учні школи. Директор школи  Чебанаш Л.В. презентувала  роботу навчального закладу. 

Під час теоретичного модуля були розглянуті питання: «Нормативно-правові засади виховної діяльності педагогів щодо  патріотичного виховання учнів» (методист РМК Щиб ... Читати далі »

Просмотров: 655 | Добавил: metodyst | Дата: 21.03.2014

За  нею вже давно і беззаперечно визнали першість у світовій науці, адже мова її універсальна, зрозуміла усім земним жителям без перекладу. І ось уже не одну сотню років поспіль величають її царицею наук.

 Напевно, всі здогадалися, що йдеться про математику. Безумовно, сучасний науково-технічний прогрес, був би неможливим без здобутків математичної науки, бо важко і, навіть уявити собі становлення світового інформаційного суспільства  без математики. А відтак не зменшується важливість математичної науки і у освіті підростаючого покоління.

Під час організації навчально-виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах Красилівського району велику увагу приділяють інтелектуальному розвитку учнів, гармонійною складовою якого є розвиток математичних здібностей. Популяризації математичних ідей серед учнів та учнівської молоді загальноосвітніх навчальних закладів району сприяє проведення математичних конкурсів, серед яких пальму першості утримує Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру».

У березні 2014 року у школах Красилівщини відбувся щорічний математичний  конкурс. Конкурс «Кенгуру» збирає щоразу  більшу аудиторію учасників, цьому сприяє цілеспрямована робота методичного кабінету, районн ... Читати далі »

Просмотров: 529 | Добавил: metodyst | Дата: 21.03.2014

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31