П'ятниця, 10.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Березень » 20

   20 березня 2014 року в ДНЗ № 10 м.Красилів відбувся семінар-практикум завідувачів дошкільних закладів району на тему: «Сучасні підходи до організації управлінської діяльності в дошкільному навчальному закладі». У роботі семінару брали участь начальник управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Романюк М.Ф., директор ЦППСР Слободян І.І., заступник міського голови, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Новохацький В.В., керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Морозович І.В.

   У своєму виступі начальник управління Романюк Микола Федорович наголосив на тому, що сучасні вимоги до якісної дошкільної освіти потребують високої професійної компетентності всіх учасників навчально-виховного процесу і керівників дошкільних навчальних закладів зокрема.

    Учасники семінару-практикуму разом з методистом РМК Нестюк Л.М. опрацювали питання модернізації змісту, форм і методів управлінської діяльності керівника дошкільного закладу. Завідувач дошкільного навчального закладу Мартинова А.П. разом з вихователями презентувала елементи здоров’язбережувальних технологій, які використовуються в роботі з дітьми.

... Читати далі »

Просмотров: 543 | Добавил: metodyst | Дата: 20.03.2014

Згідно з річним планом роботи районного методичного кабінету, 19 березня 2014 року в Антонінській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум учителів математики на тему: «Дидактична система та технології діяльнісного методу при вивченні математики в школі». Учасниками семінару стали вчителі математики шкіл району, керував роботою семінару методист райметодкабінету управління освіти, молоді та спорту Хільчук В.М.  

Учасників семінару гостинно зустріли учні школи та учителі. Розпочався семінар о 10.00 зі знайомства учасників з Планом роботи семінару-практикуму. Директор школи  Кузнецова  Г. Є презентувала роботу Антонінської ЗОШ в освітньому просторі Красилівщини, розповіла про здобутки освітньої діяльності педагогічного колективу і адміністрації навчального закладу.

Теоретична частина семінару пройшла у формі лекції «Діяльнісний підхід як умова успішного формування предметних компетенцій», яку провів заступник директора школи з НВР Синюк В.А. 

Під час практичної частини  присутні відвідали урок математики в 6 класі «Додатні та від’ємні числа. Координатна пряма. Модуль числа. Порівняння чисел» учителя Богуш Н. А.,  урок математики в 5 класі «Дод ... Читати далі »

Просмотров: 587 | Добавил: metodyst | Дата: 20.03.2014

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31