Вівторок, 14.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Березень » 21 » Семінар заступників директорів з виховної роботи в Заслучненській ЗОШ
11:28
Семінар заступників директорів з виховної роботи в Заслучненській ЗОШ

 Пріоритетна роль в умовах розбудови української держави належить патріотичному вихованню. Про це свідчить  Національна стратегія розвитку освіти в Україні на 2012–2021 р.р.», де визначені стратегічні завдання виховання в особистості любові до Батьківщини, усвідомлення нею свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей, утвердження якостей громадянина-патріота.

З огляду на визначені пріоритети найважливішим для нас є виховання людини інноваційного типу мислення та культури, яка  знає свої права і обов’язки, успішно самореалізується в соціумі як громадянин, сім'янин, професіонал. Саме  такі питання були розглянуті на районному семінарі заступників директорів з виховної роботи,  який проходив 20 березня 2014 року  в Заслучненській ЗОШ І-ІІІ ст. Мета семінару: актуалізація та реалізація проблеми створення ефективної системи методичного забезпечення діяльності педагогів з питань патріотичного виховання учнів.

Учасників семінару-практикуму привітали учні школи. Директор школи  Чебанаш Л.В. презентувала  роботу навчального закладу. 

Під час теоретичного модуля були розглянуті питання: «Нормативно-правові засади виховної діяльності педагогів щодо  патріотичного виховання учнів» (методист РМК Щиборовська Т.В.), «Психологічні основи  роботи учителя зі створення умов для  самоактуалізації та саморозвитку  школяра»

(практичний психолог Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст. Бенюк А.І.), «Реалізація виховних ідей  національно-патріотичного виховання громадянина на уроках та позакласних заходах» (заступник директора з виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Дика Л.Б.), «Формування  патріотичних почуттів учнів через використання друкованих джерел інформації» (заступник директора з виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 Наумчук Н.К.). Заступник директора з виховної роботи Ліщук Л.М. презентувала модель виховної системи школи.

Для учасників семінару екскурсоводами шкільного природничо-краєзнавчого музею проведена змістовна екскурсія «Служимо Батьківщині».

Вихованці шкільних гуртків під керівництвом Крижанівської Ю.В., Питлика О.С., Бельке О.П.  провели патріотичну годину «Шануймо пам'ять ветеранів».

На високому професійному рівні були проведені фрагменти заняття гуртків

«Зірниця», «Школа безпеки», підготовлені керівником гуртків Коваленком В.В. Саме  з його ініціативи учні та педагоги школи створили Книгу пам’яті, де зібрано  розповіді про 126 односельчан, які не повернулись до рідних домівок  з полів битв Великої Вітчизняної війни.               

Районний методичний кабінет управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації висловлює вдячність  адміністрації та педагогам Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст. за  створення належних умов для проведення районного семінару-практикуму.  

Переглядів: 659 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/4
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31