П'ятниця, 03.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Відбувся семінар-тренінг учителів інформатики
10:57
Відбувся семінар-тренінг учителів інформатики

26 жовтня у Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 відбувся семінар-тренінг учителів інформатики на тему «Компетентнісно-діяльнісний підхід до навчання інформатики: реалізація нових державних стандартів освіти».

На початку семінару директор школи Єфремов В.Г. презентував школу та освітню діяльність педагогічного колективу.

Під час теоретичної частини методист РМК Хільчук В.М. ознайомив присутніх з питанням «Компетентнісно-діяльнісний підхід до навчання інформатики: реалізація нових державних стандартів освіти» (Презентація).

Під час практичної частини Єфремов В.Г., учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ознайомив з Інтернет-ресурсом - навчально-методичним комплексом для вивчення основ програмування учителями району у міжкурсовий період (http://dn.hoippo.km.ua/algorytmy/).

Блажевич Н.А., учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ознайомила із основами подійно- та об’єктно-орієнтованого програмування на уроках інформатики у 8 класі та провела майстер-клас із робити у середовищі візуального програмування LAZARUS.

Хільчук В.М., методист РМК, висвітлив практичний аспект використання мережі facebook та діяльність спільноти ««МО учителів інформатики Красилівського району».

Харчук О.О., учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, ознайомила з інноваційними заходами для освітян - (не)конференцією EdCamp Ukraine, конкурсом та форумом «Учитель-новатор».

На завершення тренінгу Єфремов В.Г. провів технічний практикум «Встановлення Windows з допомогою USB флешки». Методист РМК Хільчук В.М. підвів  поточні підсумки участі учнів району в обласній Інтернет-олімпіаді з програмування, реєстрації учнів у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер-2016», ознайомив із особливостями проведення конкурсу «Учитель року-2017» в номінації «Інформатика».

Учителям була надана електронна підбірка матеріалів.

Районний методичний кабінет висловлює подяку директору Єфремову В.Г. та учителю інформатики Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Блажевич Н.А. за належну підготовку та проведення методичного заходу.

Більше фото тут…

Переглядів: 597 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31