Субота, 20.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Жовтень » 27

26 жовтня в Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 під керівництвом методиста РМК Савченко Г.В. відбувся районний методичний практикум вчителів предметів освітньої галузі «Суспільствознавство» на тему: «Формування  ключових та предметних компетентностей учнів на уроках історії та правознавства у світлі Концепції Нової української школи».

У районному методичному заході  взяли участь учителі історії та правознавства із 30 загальноосвітніх шкіл району.

У ході практикуму педагоги району ознайомились із досвідом роботи вчителів історії Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст..№3 та переглянули електронні презентації «Нова школа – нові освітні можливості», «Ключові компетентності для життя», «Виховання на цінностях». Особливу зацікавленість новими підходами до викладання суспільних предметів виявили педагоги  у ході майстер-класів, які на високому професійному рівні провели учитель-методист Бойко Антоніна Мечиславівна (з питань формування предметних компетентностей учнів на уроках історії) та  учитель вищої категорії Конусь Тетяна Сергіївна (з питань формування ключових компетентностей учнів на уроках історії та правознавства).

Педагоги суспільного циклу предметів ознайомились із новими виданнями бібліотеки журналу «Історія і суспільствознавство в школах України», а саме: «Практични ... Читати далі »

Просмотров: 616 | Добавил: metodyst | Дата: 27.10.2016

26 жовтня відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів на базі  Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 на тему «Роль шкільної бібліотеки у вихованні учнів інформаційної культури, любові до книги».

Заступник директора з навчально-виховної роботи початкових класів Комарницька Н.П. презентувала роботу школи.

Розпочала семінар методист РМК Шульц Н.Л., яка ознайомила присутніх із планом семінару-практикуму. Зокрема відзначила, що проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів».

За темою семінару та особливості забезпечення шкіл навчальною літературою виступила Шульц Н.Л., яка відмітила, що метою місячника є популяризація книги, культури читання учнів, застосування сучасних підходів до формування навичок читання, а також зупинилась на системі формування читацької компетентності учнів.

Шкільні бібліотеки району взяли активну участь у Всеукраїнському місячнику  шкільних бібліотек. У рамках проведення якого в шкільних бібліотеках проходили найрізноманітніші заходи. Цікаво  пройшли заходи  у Красилівських ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (Петрокушина В.Я.), № 2 ( Хомініч О.М.), № 3(Калюк Т.О.), НВК&n ... Читати далі »

Просмотров: 610 | Добавил: metodyst | Дата: 27.10.2016

26 жовтня у Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 відбувся семінар-тренінг учителів інформатики на тему «Компетентнісно-діяльнісний підхід до навчання інформатики: реалізація нових державних стандартів освіти».

На початку семінару директор школи Єфремов В.Г. презентував школу та освітню діяльність педагогічного колективу.

Під час теоретичної частини методист РМК Хільчук В.М. ознайомив присутніх з питанням «Компетентнісно-діяльнісний підхід до навчання інформатики: реалізація нових державних стандартів освіти» (Презентація).

Під час практичної частини Єфремов В.Г., учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ознайомив з Інтернет-ресурсом - навчально-методичним комплексом для вивчення основ програмування учителями району у міжкурсовий період (http://dn.hoippo.km.ua/algorytmy/).

Блажевич Н.А., учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ознайомила із основами подійно- та об’єктно-орієнтованого програмування на уроках інформатики у 8 класі та провела майстер-клас із робити у середовищі візуального програмування LAZARUS. ... Читати далі »

Просмотров: 595 | Добавил: metodyst | Дата: 27.10.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31