П'ятниця, 19.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Жовтень » 20

20 жовтня відбувся семінар-практикум вчителів іноземної мови на базі Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст. на тему «Комунікативний підхід як оптимальний засіб навчання іноземної мови та розвиток комунікативної компетенції учнів», роботою якого керувала Глущук Н.С., методист з іноземної мови  райметодкабінету. Вчителі іноземних мов загальноосвітніх навчальних закладів району відвідали: урок англійської мови у 5 класі на тему «Clothes» (учитель Слюсарук І.Я.); урок німецької мови у 6 класі на тему « Професії моїх родичів» (учитель Дмитрук В.О.) та виховний захід: «Music in our life» (учитель Рожик О.А.). Уроки, на яких були використані інтерактивні технології, зокрема ІКТ, багато наочного матеріалу, різноманітні прийоми для підвищення мотивації учнів до вивчення іноземних мов, отримали високу оцінку усіх присутніх.

Під час проведення ток-шоу учні-учасники залучали до бесіди вчителів англійської мови. В результаті відбулося жваве обговорення музичних смаків, уподобань та сучасних напрямів у мистецтві.

Після відвіданих занять педагоги розділилися по секціях: вчителі англійської мови працювали під керівництвом голови районного методоб’єднання вчителів англійської мови, вчителя Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.» Тимчук С.В., вчителі німецької мови - під керівництвом голови районного методоб’єднання вчителів німецької мови, вчителя Великозозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Коцюк Т.Д. Працюючи в парах ... Читати далі »

Просмотров: 451 | Добавил: metodyst | Дата: 20.10.2016

     19 жовтня на базі  ДНЗ № 1 «Веселка» м. Красилова відбулося  засідання Школи молодого вихователя на тему: «Формування мовленнєвої компетенції дітей дошкільного віку в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї».

    Увага присутніх була зосереджена на тому, що у новій редакції Базового компонента дошкільної освіти в Україні акцент зроблено не на розв’язанні окремих завдань мовленнєвого розвитку дітей, а на цілісному підході до формування мовленнєвої компетенції як одного з ключових критеріїв становлення й розвитку мовленнєвої особистості дошкільника.

    Вихователь-методист дошкільного закладу Заїка Л.В. ознайомила вихователів з інтерактивними технологіями розвитку мовлення дітей дошкільного віку в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї.

    Під час практичної частини присутні переглянули заняття з дітьми по мовленнєвому розвитку «Формування мовленнєвої компетенції та культури позитивного спілкування», яке проводила керівник ШМВ Мармолюк О.М.

   Також з учасниками зібрання був проведений майстер-клас: «Диференційований підхід у корекційній роботі з дітьми та педаго ... Читати далі »

Просмотров: 422 | Добавил: metodyst | Дата: 20.10.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31