Середа, 24.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Жовтень » 24

І місце - Олександр Кононюк, учень 7 класу Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

І місце - Діана Дімова, учениця 10 класу Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

І місце - Лілія Коржук, учениця 11 класу Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Онищук Олені Олександрівні, учителю біології Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ст., висловлюється подяка за активну просвітницьку роботу з учнями з вивчення історії зеленого будівництва і садово-паркового мистецтва, благоустрою парків під час конкурсу "Парки - легені міст і сіл".

 

Просмотров: 383 | Добавил: metodyst | Дата: 24.10.2016

Лавринчука Віталія Олександровича, методиста Красилівського РБТДЮ, лауреата І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів у номінації "Навчальна література" з туристсько-краєзнавчого та військово-патріотичного напрямів у 2016 році, автора рукопису "Герої вічно в пам'яті живуть... Революція гідності. Лицарі Ордена Небесної Сотні" (військово-патріотичний напрям);

Ковтун Ірину Володимирівну, методиста Красилівського РБТДЮ, лауреата І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів у номінації "Навчальна література" з туристсько-краєзнавчого та військово-патріотичного напрямів у 2016 році, автора рукопису "Герої вічно в пам'яті живуть... Революція гідності. Лицарі Ордена Небесної Сотні" (військово-патріотичний напрям);

Заверуху Марину Юріївну, педагога-організатора Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім.П.Кізюна, лауреата І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів у номінації "Навчальна література" з туристсько-краєзнавчого та військово-патріотичного напрямів у 2016 році, автора рукопису "Герої вічно в пам'яті живуть... Революція гідності. Лицарі Ордена Небесної Сотні" (військово-патріотичний напрям).

 

Просмотров: 337 | Добавил: metodyst | Дата: 24.10.2016

21 жовтня на базі Рублянської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся районний семінар-практикум інспекторів з охорони дитинства на тему «Співпраця педагогічного колективу та батьків-вихователів у створенні сприятливих умов для навчання, виховання та розвитку дітей».

У теоретичній частині семінару методист РМК Дзюмка О.В. висвітлила питання «Державної політики щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу в механізмі захисту прав дитини».

Інспектор з охорони дитинства Рублянської ЗОШ І-ІІ ст. Недосип С.І. ознайомила учасників семінару із системою роботи школи щодо створення сприятливих умов навчання, виховання та розвитку дітей.

Директор школи Пасічник В.М. розповіла про формування життєвих компетентностей дітей у ДБСТ Мехальчуків.

Учасники семінару-практикуму відвідали виховний захід «В єднанні — наша сила».

Просмотров: 379 | Добавил: metodyst | Дата: 24.10.2016

Засновником цієї календарної події виступає всесвітня організація ЮНЕСКО, за ініціативою Міжнародної асоціації шкільних бібліотек і вперше свято було проведено в 1999-му році. Дата святкування Міжнародного дня шкільних бібліотек в багатьох країнах, зокрема і в Україні, - щорічно в четвертий понеділок жовтня. В Англії, наприклад, цей День відзначається в перший понеділок жовтня і приурочений до початку шкільних канікул, коли настає перший день їхнього Національного Тижня дитячої книги, що включає в себе і національний День поезії, який проводиться в четвер.

Основна мета цього свята – привернути увагу суспільства до критичного становища, в якому опинилися шкільні бібліотеки сьогодні. Впродовж багатовікової історії вони були і є нині найважливішим культурно-освітнім, виховним і науково-методичним центром, який виконує функцію інформаційного супроводу навчальної та освітньої діяльності.

 

Просмотров: 341 | Добавил: metodyst | Дата: 24.10.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31