Неділя, 28.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Лютий » 6 » Відбулося засідання Школи молодого заступника з навчально-виховної роботи
11:21
Відбулося засідання Школи молодого заступника з навчально-виховної роботи

4 лютого 2015 року на базі Печеської ЗОШ І-ІІІст. відбулося засідання Школи молодого заступника з навчально-виховної роботи, яке  проводили завідувач райметодкабінету Глущук Н.С. та заступник директора з навчально-виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Остапюк Т.А. 

Тема заходу «Самоосвіта вчителя  як  один з  найефективніших шляхів розвитку  його професійної  компетентності» є актуальною, адже самоосвіта вчителя є необхідною  умовою  професійної діяльності педагога. Сучасний учитель повинен не лише знати предмет та  методику його викладання, а бути в курсі передових технологій, мати знання в різних сферах суспільного життя, орієнтуватися в сучасній політиці, економіці та інше. Учитель повинен вчитися всьому постійно, тому що його робота пов'язана з постійним оновленням.

Глущук Н.С. визначила основні завдання заступника з навчально-виховної роботи та аспекти управлінської діяльності у питанні організації самоосвітньої роботи вчителів. Остапюк Т.А. з власного досвіду роботи надала практичні поради  та матеріали молодим колегам щодо організації  та здійснення самоосвітньої роботи педагогічними  працівниками   навчального закладу.

Директор Печеської ЗОШ І-ІІІ ст. Паращук Т.П. та заступник з навчально-виховної роботи Микитюк Н.А. презентували роботу педагогічного колективу , акцентували увагу присутніх на  здобутках учнів та вчителів навчального закладу у  2014-2015н.р.

Учасники заходу відзначили належний науково-методичний рівень проведення уроку німецької мови у 5 класі на тему: «Національні свята» (вчитель –Тарасенко Ю.А.)  та екскурсії  до шкільного історично - краєзнавчого музею « Перегортаючи сторінки історії…» (Керівник гуртка – Гуменюк Н.В.).

Районний методичний кабінет та учасники Школи молодого заступника з навчально-виховної роботи висловлюють подяку адміністрації Печеської ЗОШ І-ІІІ ст. за    організацію проведення методичного заходу.

Під час засідання «круглого столу»  молоді та новопризначені заступники

обмінялися думками щодо ефективних шляхів  організації самоосвітньої роботи у школі та ведення документації: плану самоосвіти, форм портфоліо та звіту вчителя. Заняття  мало  практичне спрямування та проведено з метою надання  методичної  допомоги молодим управлінцям.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 409 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728