Четвер, 28.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Лютий » 06

З метою реалізації Законів України "Про вищу освіту", "Про загальну середню освіту", "Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021р." та стимулювання інноваційної діяльності педколективів, оновлення змісту освіти, розроблення та впровадження новітніх моделей школи ХХІ ст., популяризації досвіду управлінської діяльності кращих керівників шкіл у 2014 р. було проведено обласний конкурс на кращу модель школи ХХІ ст. "Панорама творчості".

Конкурс проводився у два етапи: І етап (районний) - з 1 березня по 1 вересня; ІІ етап (обласний) - з 1 жовтня по 15 грудня 2014 р.

У ІІ етапі конкурсу в номінації "Школа успішної особистості" ІІІ місце зайняла Митинецька ЗОШ І-ІІІ ст.; у номінції "Школа творчості" ІІІ місце - Антонінська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Просмотров: 450 | Добавил: metodyst | Дата: 06.02.2015

4 лютого 2015 року на базі Печеської ЗОШ І-ІІІст. відбулося засідання Школи молодого заступника з навчально-виховної роботи, яке  проводили завідувач райметодкабінету Глущук Н.С. та заступник директора з навчально-виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Остапюк Т.А. 

Тема заходу «Самоосвіта вчителя  як  один з  найефективніших шляхів розвитку  його професійної  компетентності» є актуальною, адже самоосвіта вчителя є необхідною  умовою  професійної діяльності педагога. Сучасний учитель повинен не лише знати предмет та  методику його викладання, а бути в курсі передових технологій, мати знання в різних сферах суспільного життя, орієнтуватися в сучасній політиці, економіці та інше. Учитель повинен вчитися всьому постійно, тому що його робота пов'язана з постійним оновленням.

Глущук Н.С. визначила основні завдання заступника з навчально-виховної роботи та аспекти управлінської діяльності у питанні організації самоосвітньої роботи вчителів. Остапюк Т.А. з власного досвіду роботи надала практичні поради  та матеріали молодим колегам щодо організації  та здійснення самоосвітньої роботи педагогічними  працівниками   навчального закладу.

Директор Печеської ЗОШ І-ІІІ ст. Паращук Т.П. та заступник з навчально-виховної роботи Микитюк Н.А. презентували ... Читати далі »

Просмотров: 393 | Добавил: metodyst | Дата: 06.02.2015

5 лютого 2015 року в Чепелівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся  семінар вчителів  німецької мови, роботою якого керували  завідувач РМК Глущук Н.С. та голова районного  методоб’єднання  вчителів німецької мови Зеленюк В.М.  Тема семінару -  « Шляхи формування та вдосконалення навичок читання як однієї з головних практичних цілей навчання німецької мови ».

Теоретична частина семінару була присвячена формуванню навичок читання у початкових класах. Досвідом роботи з цього питання поділилася вчитель німецької мови Волицької ЗОШ І- ІІІ ст. Зеленюк В.М.

У своїй презентації  Валентина Миколаївна наголосила на тому, що оволодіння багатокомпонентною технікою читання на початковому ступені та вдосконалення її в наступних класах є обов'язковим складником навчання читанню іноземною мовою.

Проте  вчителі іноземних мов повинні  усвідомлювати той факт, що у процесі оволодіння технічними навичками читання учні стикаються з певними труднощами, які ускладнюють формування цих навичок. Так графічні труднощі спричиняються:

 - тотожністю букв у рідній та іноземній (німецькій) мовах: р, n, о, а, е;

... Читати далі »

Просмотров: 498 | Добавил: metodyst | Дата: 06.02.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728