Четвер, 28.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Лютий » 13

 

 Валентину Яківну Бендюжко, учителя Волицької ЗОШ І-ІІІ ст., яка підготувала переможця обласного етапу щорічного заочного Всеукраїнського юнацького фестивалю "В об'єктиві натураліста" Ірину Муляр.

 

Просмотров: 394 | Добавил: metodyst | Дата: 13.02.2015

 

     11 лютого 2015 року на базі  ДНЗ № 10 м. Красилів «Золота рибка» відбулося  засідання Школи молодого завідувача на тему: «Модернізація змісту, форм і методів управлінської діяльності керівника дошкільного навчального закладу». Методист районного методичного кабінету Нестюк Л.М. зосередила увагу присутніх на «Модернізації управлінської діяльності керівника дошкільного навчального закладу в умовах інноваційного розвитку освіти». Тема засідання є актуальною, оскільки сучасні вимоги до дошкільної освіти потребують високої професійної компетентності всіх учасників навчально-виховного процесу і керівників дошкільних навчальних закладів зокрема. Забезпеченню реалізації усіх напрямів діяльності дошкільного навчального закладу має сприяти керівник, який володіє високою культурою управлінської діяльності, вміє організувати колектив, володіє знаннями освітнього менеджменту, має сформовані основи проектного мислення, досвід продуктивної управлінської діяльності з планування, організації і розвитку процесів у дошкільному закладі.

    Крім того, методистом РМК Нестюк Л.М. було надано присутнім  групову консультацію щодо ведення ділової документації в дошкільному навчальному закладі.

    Завідувач ДНЗ № 10 м. Красилів Мартинова А.П. презентувала циклограму управлінської діяльності керівника  та провела майстер-клас з питань планування роботи дошкільного навчаль ... Читати далі »

Просмотров: 477 | Добавил: metodyst | Дата: 13.02.2015

 

 

 

 

 

 

 

11 лютого 2015 року відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи, роботою якої керувала завідувач районного методичного кабінету Глущук Н.С. На засіданні  були присутні начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Заїка О.М.,   начальник служби у справах дітей Тимченко О.С., методисти РМК, заступники з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району.

Начальник служби у справах дітей Тимченко О.С. виступила з питання проведення соціальної роботи в сім’ях з метою попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми;  своєчасного виявлення та проведення роботи з неблагополучними сім’ями, контролю за умовами виховання та  навчання дітей.

Завідувач районного методичного кабінету Глущук Н.С. здійснила  аналіз моніторингу рівня навчальних досягнень учнів з української мови у 11-х класах загальноосвітніх навчальних закладів району. Моніторинговими дослідженнями було охоплено 101 учень із 9  загальноосвітніх шкіл (Кр ... Читати далі »

Просмотров: 462 | Добавил: metodyst | Дата: 13.02.2015

Семінар-практикум вчителів англійської мови на тему: «Формування навичок читання та письма у школярів початкових класів на уроках іноземної мови» відбувся 12 лютого 2015 року на базі Манівецької ЗОШ І-ІІ ступенів. Роботою семінару керували  завідувач районного  методичного кабінету Глущук Н.С. та голова районного методоб’єднання вчителів англійської мови Тимчук С.В. Директор школи Долюк Г.В. розповіла про досягнення педагогічного колективу у 2014-2015 роках.

Учасники семінару відвідали урок англійської мови  у 3 класі на тему «Великдень» (вчитель – Хамазюк В.М.).

Під час теоретичної частини обговорювалися проблеми формування навичок читання на уроках англійської мови у початкових класах, використання сучасних методик для ефективного навчання письма.

Тимчук С.В. поділилася досвідом роботи з питання формування навичок читання та письма; надала  вчителям  матеріали  для використання у роботі.

До уваги вчителів було представлено відеоролик з питання формування комунікативних навичок та використання граматичних структур  під час вивчення англійської мови. 

... Читати далі »

Просмотров: 471 | Добавил: metodyst | Дата: 13.02.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728