Середа, 15.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Березень » 13 » Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи
20:31
Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи


Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи відбувся 12 березня 2014 року на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІст №4 ім.П.Кізюна на тему: «Створення умов формування та самореалізації креативної особистості в умовах сталого розвитку суспільства». З вітальним словом до учасників семінару  звернувся начальник управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації М.Ф.Романюк.

Директор школи В.Г.Семенчук ознайомив присутніх з досягненнями педагогічного та учнівського колективів у 2013-2014н.р., з перспективами розвитку навчального закладу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Жибак Л.Б. виступила перед колегами з доповіддю «Напрямки впровадження засад освіти для сталого розвитку в межах проекту «Освіта для сталого розвитку в дії».

Учасники семінару відвідали у 8 класі урок курсу за вибором «Уроки для сталого розвитку» на тему «Чому і як потрібно зберігати здоров’я» (учитель географії Українець В.І.) та урок курсу за вибором «Уроки для стійкого розвитку. Моя щаслива планета» на тему «Підсумковий урок. Обіцянки.» у 3 класі (учитель початкових класів Снігур В.Д.)

Заступники з навчально-виховної роботи не тільки ознайомилися з теоретичним аспектом сталого розвитку, а також з практичним впровадженням засад освіти для сталого розвитку, із сучасним підходом до організації навчально-виховного процесу, який включає інформування членів суспільства на основні проблеми сталого розвитку, формування світогляду, переорієнтацію навчання з передачі знань до встановлення діалогу.

Семінар-практикум став формою поширення позитивного досвіду в освіті, що сприятиме змінам у поведінці на користь сталості, формою зміцнення співробітництва і партнерства педагогів з усіма учасниками навчально-виховного процесу.

На семінарі відбулася презентація випуску «Вісника методиста» з проектом «Методична пектораль» на тему: «Новим стандартам – нові методичні підходи». Цей проект має на меті дати можливість його учасникам запропонувати свої методичні підходи до реалізації Державних стандартів освіти. Випуск інформаційно-методичного вісника №4 за березень 2014 року знайомить із творчістю вчителя світової  літератури  Красилівської  ЗОШ І-ІІІст №4 ім.П.Кізюна С.Б.Шатковської-Захарчук, а також представляє розробки уроку позакласного читання вчителя М’якотівської ЗОШ І-ІІІст. В.Броманського, вчителя Грицівської ЗОШ І-ІІІст. Л.М.Глуховського, вчителя Красилівської ЗОШ І-ІІІст №4 ім.П.Кізюна Л.Б.Дикої.

Учасники семінару мали змогу поспілкуватися з Світланою Болеславівною, яка розповіла про   творчі плани та презентувала свої збірки. Перебуваючи під враженням високої організації та проведення методичного заходу, зустрічі із поетесою, заступники з навчально-виховної роботи відзначили естетичний вигляд шкільних приміщень. Дітей оточує смак, краса, турбота.


 
Переглядів: 544 | Додав: metodyst | Рейтинг: 3.7/6
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31