Неділя, 05.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Лютий » 20 » Семінар-практикум вчителів англійської мови
14:39
Семінар-практикум вчителів англійської мови

Семінар-практикум вчителів англійської мови на тему «Розвиток пізнавальної діяльності на уроках іноземної мови» відбувся 19 лютого 2015 року на базі Красилівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Роботою семінару керували  завідувач районного  методичного кабінету Глущук Н.С. та голова районного методоб’єднання вчителів англійської мови Тимчук С.В. Під час теоретичної частини обговорювалися питання  розвитку  пізнавальної діяльності на уроках іноземної мови .

Семінар розпочав директор школи Єфремов В.Г., який привітав вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів району, ознайомив з досягненнями учнів та педагогів.

Стельмащук Т.А. презентувала роботу шкільного методоб’єднання  учителів іноземних мов, розкрила шляхи впровадження сучасних форм і методів, акцентувала увагу присутніх на методичних  розробках педагогів цієї кафедри.

Гавриленко І.А., вчитель   англійської мови Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ознайомила учасників семінару з методом письма     « Four  Square Writing», поділилася досвідом використання цього методу на уроках англійської мови, відзначила  його ефективність у навчанні письма та зацікавленість учнів. Ірина Анатоліївна  провела з учителями майстер-клас на тему: « Four Square Writing». . Вчителі з великим інтересом брали участь у проведенні  майстер-класу, прислухаючись до порад Гавриленко І.А. з метою подальшого використання методу  у своїй роботі.

Під час виховного заходу «Love  saves  the  world» ( відповідальна  Слободянюк Л.М.) учні декламували сонети В.Шекспіра, інсценізували уривок з твору О.Генрі; проявили чудові акторські здібності.

Учасники семінару висловили вдячність адміністрації за організацію та проведення методичного заходу, методоб’єднанню вчителів англійської мови Красилівської    ЗОШ І-ІІІ ст. №2 за надані матеріали та рекомендації.

Детальніше з матеріалами семінару-практикуму можна ознаймитися тут...

Переглядів: 490 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/2
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728