Неділя, 12.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Семінар-практикум учителів початкових класів
19:13
Семінар-практикум учителів початкових класів

26 жовтня на базі Великозозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено семінар-практикум учителів початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. за темою «Науково-методичне забезпечення творчого навчального процесу», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету З.Абельчук.

Особливості та шляхи реформування освіти у світлі Концепції нової української школи; організація творчого навчально-виховного процесу як освітнього простору, в якому домінує навчально-творча діяльність і який спрямований на розв'язування навчально-творчих завдань та побудований на засадах особистісно-зорієнтованого, рефлексивно-діяльнісного, аксіологічного підходів. Саме ці питання було розкрито у виступі методиста РМК Абельчук З.С.

Заступник директора Великозозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Ліщук А.В.  презентувала діяльність педагогічного колективу навчального закладу, розповіла про умови створення творчого навчально-виховного процесу  у школі.

В ході  роботи семінару вчителі ознайомилися з роботою шкільного методичного об’єднання учителів початкових класів, з умовами навчання учнів 1-4 класів, які презентували заступник директора школи Ліщук А.В. та керівник ШМО учителів початкових класів Голенко С.Ф.

 У практичній частині семінару «Педагогічна майстерність учителя на уроці» учителі переглянули відеоролик «Урок математики» та мали можливість прослідкувати які форми роботи використовують учителі 1-4 класів (Янкова Т.А., Приймак Л.П., Кищук В.С., Голенко С.Ф.) і вихователь ГПД (Костюк А.А.) на різних етапах уроку щодо організації творчого навчального процесу.

Учитель початкових класів Приймак Л.П. провела Методичний квест під девізом «Ми все пізнати хочемо, ми хочемо усе пройти, ми хочемо усе дізнатись і всім допомогти».

Емоційною краплиною презентації творчого підходу до навчання та виховання учнів школи стала театралізація казки «КОЛОБОК» на сучасний лад», яку підготовила Голенко С.Ф. з учнями 1-4 класів та виступ Костюк Ангеліни і Атаманчук Ангеліни, які читали власні поезії про рідний край, село, школу.

На завершення роботи семінару відбувся обмін думками за визначеною темою.

Районний методичний кабінет та учасники семінару висловлюють щиру вдячність адміністрації і учителям початкових класів Великозозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. за створення належних умов для проведення семінару-практикуму.

Фото...

Переглядів: 442 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31