П'ятниця, 03.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Методичний практикум учителів історії
19:07
Методичний практикум учителів історії

26 жовтня в Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 під керівництвом методиста РМК Савченко Г.В. відбувся районний методичний практикум вчителів предметів освітньої галузі «Суспільствознавство» на тему: «Формування  ключових та предметних компетентностей учнів на уроках історії та правознавства у світлі Концепції Нової української школи».

У районному методичному заході  взяли участь учителі історії та правознавства із 30 загальноосвітніх шкіл району.

У ході практикуму педагоги району ознайомились із досвідом роботи вчителів історії Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст..№3 та переглянули електронні презентації «Нова школа – нові освітні можливості», «Ключові компетентності для життя», «Виховання на цінностях». Особливу зацікавленість новими підходами до викладання суспільних предметів виявили педагоги  у ході майстер-класів, які на високому професійному рівні провели учитель-методист Бойко Антоніна Мечиславівна (з питань формування предметних компетентностей учнів на уроках історії) та  учитель вищої категорії Конусь Тетяна Сергіївна (з питань формування ключових компетентностей учнів на уроках історії та правознавства).

Педагоги суспільного циклу предметів ознайомились із новими виданнями бібліотеки журналу «Історія і суспільствознавство в школах України», а саме: «Практичним довідником учителя історії», а також із «Методикою викладання  курсу «Історія України.8 клас» (авт.О.Пометун та В.Власов). У ході дискусії були обговорені питання роботи за оновленими програмами та новими підручниками з історії України для базової та старшої школи.

Перед учасниками методичного практикуму за визначеною темою та з питань обміну досвідом роботи виступили методист районного методкабінету Савченко Г.В., учитель-методист Волицької ЗОШ І-ІІІ ст. Поліщук М.Т., учитель Дружненської ЗОШ І-ІІ ст. Стецюк Г.О.

У цей же день  на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 пройшло засідання районної Школи молодого вчителя історії на якому були розглянуті питання наставництва та стажування молодих педагогів Думки Д.В.(Кошелівська ЗОШ І-ІІІ ст..), Недзельської І.І. (Михайловецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Березюка С.І. (Кульчинківська ЗОШ І-ІІ ст.), Кропольницького О.А. (манівецька ЗОШ І-ІІ ст..), Кирилюк М.В. (Сл.Красилівська ЗОШ І-ІІ ст.). Керівник районної Школи молодого вчителя історії Бойко А.М. та методист рай методкабінету Савченко Г.В. ознайомили молодих педагогів із нормативно-правовими вимогами та науково-методичними рекомендаціями щодо діяльності  вчителя суспільних предметів.

Фото...

Переглядів: 618 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31