Неділя, 05.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Листопад » 28 » Засідання Ради районного методичного кабінету
19:45
Засідання Ради районного методичного кабінету

27 листопада 2014 року відбулося засідання Ради районного методичного кабінету, на якому обговорювалися такі питання:

  1. Презентація авторських програм та посібника  вчителя  історії Заставківської ЗОШ І-ІІ ст. Пасіченка В.А. «Історія рідного краю» та посібника вчителя історії Чепелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Стельмаха Л.В. «Видатні постаті України кінця XVIII – початку XX ст.»
  2. Вивчення стану організації навчально-виховного процесу у групі продовженого дня у загальноосвітніх навчальних закладах  Красилівського району.

Методист  суспільного циклу предметів Савченко Г.В. представила  передовий педагогічний  досвід вчителів історії  Пасіченка В.А. та Стельмаха Л.В.

Впродовж останніх п’яти років районним методичним кабінетом вивчено та узагальнено досвід роботи  10 учителів історії, яким присвоєно звання «Учитель-методист» та 15-ти педагогам, удостоєним звання «Старший вчитель». Досвід передових вчителів історії району, в когорті яких є  Пасіченко  В.А. та Стельмах Л.В., служить для кожного вчителя  основою для осмислення та збагачення власного досвіду, підвищення фахового та професійного рівня, удосконалення педагогічної майстерності.

Авторські програми та посібник  вчителя  історії  Заставківської ЗОШ І-ІІ ст. Пасіченка В.А. «Історія рідного краю» та посібник вчителя історії Чепелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Стельмаха Л.В. «Видатні постаті України кінця XVIII – початку XX ст.» схвалені Радою РМК та рекомендовані  вчителям історії для використання у навчально-виховному процесі.

Методист з початкової освіти Абельчук З.С. проаналізувала стан організації навчально-виховного процесу у групі продовженого дня у  загальноосвітніх навчальних закладах району, визначила позитивні тенденції у роботі вихователів ГПД, вказала на недоліки. З досвіду роботи виступили заступник директора з початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Степанюк Н.І. та вихователь ГПД Окончук В.Г.

З метою активізації діяльності вихователів ГПД Радою РМК прийнято рішення про створення  у 2015 році творчої групи вихователів групи  продовженого дня.

Переглядів: 489 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/9
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930