Четвер, 18.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Листопад » 19

19 листопада 2014 року відбувся районний-семінар практикум заступників директорів з виховної роботи на тему «Реалізація Концепції сімейного виховання в системі освіти України «Щаслива родина». Управлінський аспект», керувала роботою семінару методист РМК Щиборовська Т.В.

В ході теоретичного модуля семінару учасники обговорили питання: «Управлінська діяльність заступника директора з виховної роботи щодо організації родинного виховання» (Кмець Л.П., Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Дика Л.Б., Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, Кондратюк Л.С., Терешківська ЗОШ І-ІІІ ст.), «Організаційно-методична робота з педагогами щодо створення умов для формування в учнів ціннісного ставлення до сім’ї, родини, людей» (Павлюк Г.Л., Росоловецька ЗОШ І-ІІІ ст.), «Організація роботи з батьками та громадськістю. Управлінський аспект» ( Васюра Л.М., Чернелівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Заступники директорів з виховної роботи під час практичного модуля розробили методичні рекомендації педагогам щодо реалізації  Концепції «Щаслива Родина» в навчальних закладах району, визначили алгоритм  управлінської діяльності щодо організації сімейно-родинного виховання.

Просмотров: 462 | Добавил: metodyst | Дата: 19.11.2014

 

 

 

 

 

 

 

18 листопада 2014 року  у Красилівському НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.»  відбувся районний семінар інспекторів з охорони дитинства на тему:  «Проблеми соціального захисту неповнолітніх у загальноосвітніх навчальних закладах».

У своєму виступі  методист РМК Дзюмка О.В. наголосила, що захист прав та інтересів дитини є важливим  завданням сьогодення. Оксана Василівна зазначила, що ставлення до дітей, їхніх прав та свобод, повага до їхньої людської гідності найяскравіше відображають рівень гуманності і цивілізованості Української держави.

Громадські інспектори з охорони дитинства обговорили питання організації дозвілля дітей та питання посилення відповідальності за порушення прав дитини.    Присутні мали чудову нагоду переглянути презентацію основних положень Конвенції про права дитини.

Інспектор з охорони дитинства Красилівського НВК Синчук Г.П. познайомила учасників семінару із системою роботи навчального закладу по забезпеченню захисту прав та інтересів учнівської молоді.

На з ... Читати далі »

Просмотров: 618 | Добавил: metodyst | Дата: 19.11.2014

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930