Четвер, 25.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Листопад » 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ніжним теплим подихом нагадала про себе Осінь. Золота, щедра, багата, якими тільки словами не називають осінь. Всі діти і дорослі з великим задоволенням величають Осінь і святкують разом з нею.

 Весело, радісно та  яскраво проходили   свята осені в дошкільних навчальних закладах району. Весела осінь закружляла всіх у хороводах, співала з дітьми пісеньки, загадувала загадки, влаштовувала конкурси для малюків та дорослих. У свою чергу діти дошкільного віку дарували Осені свої таланти. Крім Осені до діток завітали різні казкові герої.

Присутні на святах батьки та гості отримали ряд позитивних емоцій, а дошкільнята – насолоду від вдало виконаних пісень, таночків та віршів. Щедра Осінь, традиційно, наприкінці свята дарувала діткам свої дари – яблучка, груші, виноград, горішки.

Також в дошкільних навчальних закладах району була організована виставка квітів та  дитячих робіт з природного матеріалу, виконаних спільно дітей і їх батьків.

Більше фот ... Читати далі »

Просмотров: 619 | Добавил: metodyst | Дата: 10.11.2014

 На базі ДНЗ №1 м.Красилів відбулось засідання школи молодого вихователя на тему «До духовності через образотворче мистецтво».

 Учасники засідання в теоретичній частині опрацювали основні підходи до формування духовності дошкільників засобами сучасного мистецтва.

 Керівник школи молодого педагога Мармолюк О.М. поділилась з молодими вихователями власним досвідом роботи «Розвиток творчих здібностей дошкільника засобами образотворчої діяльності».

Вихователь Сорокіна Л.Л. ознайомила присутніх з досвідом роботи  «Виховання творчої особистості дошкільника засобами українського декоративного мистецтва».

 Під час практичної частини присутні переглянули гурткову роботу з дітьми старшого дошкільного віку «Казковий дивоцвіт» (керівник Мармолюк О.М.). Зокрема, на занятті гуртка з малювання на тему «Червона калина» були використані нетрадиційні техніки малювання: пуантилізм (нанесення зображення ягідок калини пальчиком) та друкування листочками калини.

Просмотров: 461 | Добавил: metodyst | Дата: 10.11.2014

Володимир Свістак, учень 10 класу Западинської ЗОШ І-ІІІ ст., нагороджений Дипломом Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді за активну участь у І етапі Всеукраїнської історико-краєзнавчої акції учнівської молоді «А ми тую славу збережемо», присвячену 70-річчю визволення України від фашистських загарбників (робота на тему «Вася Уйманов – вихованець 62-ї Пермської танкової бригади», керівник Мормолюк М.П.).

Просмотров: 469 | Добавил: metodyst | Дата: 10.11.2014

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930