Неділя, 05.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Листопад » 28 » Відбулось чергове засідання районної Школи передового педагогічного досвіду вчителів історії та правознавства
19:19
Відбулось чергове засідання районної Школи передового педагогічного досвіду вчителів історії та правознавства

27 листопада 2014 року в Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст..№2 відбулось чергове засідання районної Школи передового педагогічного досвіду вчителів історії та правознавства.

Учасники районної школи, а це 15 старших учителів та 9 учителів-методистів, під керівництвом методиста райметодкабінету Савченко Г.В. та керівника Школи ППД Поліщук М.Т. удосконалювали свою педагогічну майстерність з питань науково-дослідницької, інноваційної та історико-краєзнавчої роботи.

Цікавими і змістовними були презентаційні виступи директора Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Єфремова В.Г. та вчителя-методиста, вчителя історії Гжимайла Ю.Д.

Слухачі районної Школи ППД мали нагоду більш детально ознайомитись із управлінською моделлю школи, відвідати шкільний Народний музей історії м.Красилів, познайомитись із системою дослідницько-пошукової роботи в школі та побувати на презентації нової книги краєзнавця Юрія Гжимайла про видатних людей та особистостей нашого краю.

У ході заняття Школи ППД було проведено три майстер-класи учителями історії, які у поточному навчальному році будуть проходити чергову атестацію на підтвердження вищих кваліфікаційних категорій і педагогічних звань.

У ході «майстер-класу», який проводив старший учитель Пасіченко В.А. (Заставківська ЗОШ І-ІІ ст.) було презентовано дві авторські програми курсу за вибором і факультативу та навчальний посібник  «Історії рідного краю. Південно-східна Волинь» для учнів 7-9 класів.

Учитель історії, старший учитель Чепелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Стельмах Л.В. презентував авторський навчальний посібник для учнів 8-11 класів «Видатні особистості краю кінця VІІІ -початку ХХ ст.»

Учитель-методист, директор Михайловецької ЗОШ І-ІІІ ст. Каяфа В.П. значну увагу приділив пошуковій роботі шкільного зразкового історико-краєзнавчого музею, героїко-патріотичному вихованню учнів та сучасним підходам до оформлення експозицій новітнього періоду  історії України.

Учитель-методист Волицької ЗОШ І-ІІІ ст.. Поліщук М.Т. у ході заняття приділила увагу розробці зразків технологічних карт уроків з історії рідного краю в 11 класі.

На завершення роботи учителі-слухачі районної Школи ППД отримала методичні рекомендації з питань організації та проведення майстер-класів, організації і проведення предметної олімпіади з історії, підготовки та участі у фахових і професійних конкурсах.

Більше фото тут...

Переглядів: 554 | Додав: metodyst | Рейтинг: 4.8/6
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930