П'ятниця, 03.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Лютий » 12 » Відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи ЗОШ району
16:21
Відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи ЗОШ району

10 лютого відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Красилівського району за участю начальника Управління освіти, молоді і спорту Красилівської райдержадміністрації Заїки О.М. на нараді розглядалися такі питання:

1.Про стан викладання предмету «Захист Вітчизни».

2. Про роботу методичних кабінетів Корчівської ЗОШ І-ІІІ ст., Слобідко-Красилівської ЗОШ І-ІІ ст.

3. Про організацію роботи Школи молодого вчителя.

4.Про участь району в обласних, Всеукраїнських турнірах та конкурсах . Особливості виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування»-2016.

З першого питання виступили заступники з навчально-виховної роботи

Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Кравчук Т.А.,Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Пушко Б.В.

Кравчук Т.А. грунтовно проаналізувала стан викладання предмету «Захист Вітчизни», який викладають у Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Лобов В.В. та Гавриленко І.А.;ознайомила із  системою військово-патріотичного виховання у закладі, з  роботою військово-патріотичного клубу «Житниця Поділля». Лобов В.В.  на уроках, у позакласній та позашкільній роботі  формує в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії. Але найважливіше це – особистий приклад вчителя, його громадянська позиція.

У Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст.№1 викладання предмету «Захист Вітчизни» забезпечують  Буняк М.С. та Списова М.М. Заняття проводяться у кабінеті, який забезпечений відповідною наочністю, на стройовому, спортивному майданчиках, у спортивному залі. Пушко Б.В. акцентував увагу присутніх на результативності гурткової роботи, саме з військово-патріотичному напряму («Джура», «Школа безпеки»), яку забезпечує Буняк М.С.

На нараді були визначені недоліки роботи вчителів, які забезпечують викладання предмету та заступників у контексті здійснення внутрішнього контролю. З першого питання вироблені рекомендації.

З другого питання виступили заступники з навчально-виховної роботи

Корчівської ЗОШ І-ІІІ ст. Джигун Л.О. та Слобідко-Красилівської ЗОШ І-ІІ ст. Поліщук С.М.

Досвідом роботи з питання організації роботи з молодими вчителями поділилися заступники з навчально-виховної роботи Дружненської ЗОШ І-ІІ ст. Концева Г.О. та Терешківської ЗОШ І-ІІІ ст. Жарчинська Л.М.

Завідувач РМК Глущук Н.С. ознайомила заступників з навчально-виховної роботи з планом роботи Хмельницького  обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, зокрема у частині участі у  обласних, Всеукраїнських турнірах, конкурсах та з наказами МОН України 2016 року з питання проведення ДПА-2016. Методичні рекомендації по ДПА з англійської мови розміщені на сайті РМК та на блозі вчителів англійської мови Красилівщини, доведені до відома учителів на районному семінарі-практикумі 04.02.2016 року, який проводився на базі Красилівського НВК.

Фото...

Переглядів: 518 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/2
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29