П'ятниця, 03.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Лютий » 26

24 лютого в інформаційно-методичному центрі райметодкабінету Управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів на тему «Технології масової роботи шкільної бібліотеки», на якому були присутні 29 бібліотекарів загальноосвітніх шкіл району.

Керувала роботою семінару бібліотекар РМК Шульц Н.Л., яка підвела підсумки роботи шкільних бібліотек за 2015 рік та основні завдання на 2016 р., а також проаналізувала стан і перспективи забезпечення підручниками учнів 4,7 класів.

За темою семінару виступила Хомініч О.М., бібліотекар ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, яка зупинилась на технологіях масової роботи шкільної бібліотеки, а також на нових нетрадиційних формах масової популяризації літератури в роботі шкільної бібліотеки.

Бібліотекар Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.» Українець Н.І. презентувала книгу видавництва «Мамине сонечко» «Героям Слава!»

У засіданні круглого столу поділилися досвідом: складання плану роботи шкільної бібліотеки, звіт про роботу шкільної бібліотеки, планування та проведення Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги бібліотекарі Якимчук Н.Г.(Западинська ЗОШ І-ІІІ ст.)., Петрокушин ... Читати далі »

Просмотров: 327 | Добавил: metodyst | Дата: 26.02.2016

 24 лютого  на базі  ДНЗ № 6 м. Красилів «Ромашка» відбулося  засідання Школи молодого завідувача на тему: «Ведення ділової документації в дошкільному навчальному закладі». Методист районного методичного кабінету Нестюк Л.М. зосередила увагу присутніх на нормативно-правовому забезпеченні та основних вимогах до ведення ділової документації в дошкільному навчальному закладі. Також було наголошено, що забезпеченню реалізації всіх напрямів діяльності дошкільного навчального закладу має сприяти керівник, який володіє високою культурою управлінської діяльності, вміє організувати колектив, володіє знаннями освітнього менеджменту, має сформовані основи проектного мислення, досвід продуктивної управлінської діяльності з планування, організації і розвитку процесів у дошкільному навчальному закладі.

Крім того, були розглянуті питання щодо загальних вимог до оформлення та складання наказів, а також про організацію та проведення педагогічної ради в дошкільному навчальному закладі.

Під час практичної частини присутні переглянули засідання педагогічної ради «Формування основ патріотичного виховання дітей дошкільного віку засобами народознавства».

Районний методичний кабінет та учасники Школи м ... Читати далі »

Просмотров: 488 | Добавил: metodyst | Дата: 26.02.2016

23 лютого  на базі Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар учителів української мови та літератури на тему: «Національно-патріотичне виховання на уроках словесності».

Методист районного методичного кабінету Кізюн А.В.. зосередила увагу присутніх на питанні методики проведення ДПА за курс основної школи  та питанні підготовки старшокласників  до ЗНО – 2016. Учителі мови та літератури мали нагоду ознайомитися з найновішими зразками демонстраційних тестів у підготовці до ЗНО та новинками навчально-методичної літератури. У ході  семінару було розглянуто методичні рекомендації,  критерії оцінювання та зразки тестів. Також акцентовано увагу на методиці підготовки випускника до написання власного висловлювання .  У ході засідання круглого столу вчителі обмінялися думками з питання ефективної підготовки до ЗНО з української  мови та літератури.

 Про інноваційні педагогічні технології в сучасній освіті та алгоритм роботи вчителя-словесника над їх впровадженням у практику роботи говорилося у виступах Галайди Н.П. та Шевчук Н.В.(Кошелівська ЗОШ І-ІІІ ст.). Змістовними були відкриті уроки у 10 класі (за творчістю В.Стефаника) та у 6 класі (вивчення теми «Числівник»). Наповнений цікавою інформацією, виступами та презентаціями учнів був виховний захід до Дня української мови.

... Читати далі »

Просмотров: 454 | Добавил: metodyst | Дата: 26.02.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29