Понеділок, 06.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи
14:29
Відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи

12 листопада 2014 року відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи, у роботі якої брали участь завідувач райметодкабінету Глущук Н.С., головний спеціаліст Управління освіти, молоді та спорту Заїка О.І., методисти РМК Савченко Г.В., Абельчук З.С., Щиборовська Т.В., Мельник Н.О., Хільчук В.М.

На нараді  обговорювалися такі питання:

  1. Про організаційно-методичний супровід  інноваційної та дослідно-експериментальної діяльності  загальноосвітніх навчальних закладів.
  2. Про управлінську  діяльність заступника з навчально-виховної роботи з питання виконання перспективного планування вивчення стану викладання предметів.
  3. Про здійснення науково-методичного супроводу запровадження  Державного стандарту базової  і повної  загальної середньої освіти.
  4. Про атестацію педагогічних працівників у 2015 році.

Методисти РМК Савченко Г.В., Щиборовська Т.В проаналізували стан інноваційної та дослідно-експериментальної  роботи у загальноосвітніх навчальних закладах Красилівського району.

Заступник з навчально-виховної роботи   В.Зозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Ліщук А.В ознайомила присутніх з досвідом впровадження інноваційних технологій в управлінську діяльність  та навчально-виховний процес .

Головний спеціаліст відділу освіти  Заїка О.І.  виступила з питання здійснення внутрішнього контролю за  станом викладання навчальних предметів  та  управлінської  діяльності заступника з навчально-виховної роботи щодо виконання перспективного планування вивчення стану викладання предметів. З досвіду здійснення внутрішнього контролю за  станом викладання навчальних предметів виступили  заступник  з навчально-виховної роботи  Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст..№4 ім.П.Кізюна  Жибак Л.Б. та заступник з навчально-виховної роботи Волицької ЗОШ І-ІІІ ст. Бондар Г.А.

Завідувач райметодкабінету Глущук Н.С. розглянула питання здійснення науково-методичного супроводу запровадження Державного стандарту базової  і повної  загальної середньої освіти. Заступник з навчально-виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Остапюк Т.А. та заступник з навчально-виховної роботи Щиборівської ЗОШ І-ІІІ ст. Антонюк І.В.  презентували  напрацювання  педагогічних колективів у цьому напрямку.

Заступники з навчально-виховної роботи отримали рекомендації, практичні матеріали  щодо впровадження інноваційної та дослідно-експериментальної діяльності  у загальноосвітніх навчальних закладах, здійснення внутрішнього контролю за  станом викладання навчальних предметів та науково-методичного супроводу Державного стандарту базової  і повної  загальної середньої освіти.

 

Переглядів: 537 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/3
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930