Понеділок, 06.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Березень » 6 » Семінар-практикум вихователів сільських дошкільних навчальних закладів
15:54
Семінар-практикум вихователів сільських дошкільних навчальних закладів

 

 

 

 

 

 

 

 

4 березня 2015 року на базі  ДНЗ № 6 «Ромашка» м. Красилів відбувся семінар-практикум вихователів сільських дитячих садків на тему: «Формування життєвої компетентності та громадянської самосвідомості старших дошкільників на засадах народних традицій та звичаїв».

 Методист районного методичного кабінету Нестюк Л.М. зосередила увагу присутніх на основних підходах до формування духовності та громадянської самосвідомості у дітей старшого дошкільного віку.

Учасники засідання разом із головою методичного об’єднання вихователів сільських дитячих садків Лисенко Л.І. та вихователем –методистом ДНЗ № 6 «Ромашка» Напорчук О.П. опрацювали питання формування духовного здоров’я дітей старшого дошкільного віку та роботу дошкільного навчального закладу з батьками щодо формування морально-духовних чеснот і цінностей дошкільників.

Тема семінару-практикуму є досить важливою, оскільки  дошкільний вік – це важливий період формування духовності особистості. Саме в цей період закладаються основи  духовності, моральних почуттів, громадянської самосвідомості, сприйняття світу, любов до всього живого. Держава, суспільство, батьки прагнуть виховати в дитині найважливіші людські чесноти, закласти основи моральності, прагнення до краси та творчості. Те, що ми закладемо в душу дитини зараз, проявиться пізніше, стане його і нашим життям.

Під час практичної частини присутні переглянули виховний захід з дітьми старшого дошкільного віку «І у весни є мама…», а також майстер-клас «Прилучення дітей до традицій та звичаїв українського народу» (вихователь ДНЗ с. Кульчини Тимощук Г.В.).

Районний методичний кабінет висловлює щиру подяку адміністрації та колективу ДНЗ № 6 «Ромашка» за належну підготовку та проведення методичного заходу.

Переглядів: 501 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031