Субота, 20.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Березень » 20

10 березня 2015 року у Хмельницькому інституті імені Блаженнішого Володимира, митрополита Київського і всієї України, Міжрегіональній Академії управління персоналом проводився конкурс читців поезії Т.Шевченка, в якому взяли участь вихованці Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва та учні Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.». Юні читці декламували твори Шевченка з вірою в те, що кожна людина повинна запалити в своєму серці іскру надії, волелюбності, правди та щастя. Участь в обласному конкурсі взяло близько 70 конкурсантів. Вихованці Красилівського будинку творчості проявили високу декламаторську майстерність і були нагороджені грамотами та цінними призами. ІІ місце отримали Дорощук Олена – вихованка гуртка «Культура мови та спілкування» (керівник Зубчук М.А.), Музика Вероніка – вихованка гуртка «Юні мовознавці» (керівник Кравчук Л.Д.). Усі учасники отримали сертифікати про участь у конкурсі читців та позитивні емоції.

Педагоги та вихованці Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва висловлюють щиру вдячність міському голові Островській Н.В. за допомогу в організації поїздки до м.Хмельницького.

Просмотров: 517 | Добавил: metodyst | Дата: 20.03.2015

19 березня 2015 року під керівництвом методиста РМК Щиборовської Т.В. відбувся районний семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи на тему «Науково-методичне забезпечення роботи педагогів щодо організації національно-патріотичного виховання учнів».

У ході теоретичного модуля були обговорені питання:

1. Нормативно-правові аспекти створення інформаційно-методичного забезпечення з питань національно-патріотичного виховання.                                  

                                                                  Щиборовська Т.В. – методист РМК

2. Психолінгвістичний ракурс та сутнісно-психологічний зміст поняття «патріотизм»

... Читати далі »

Просмотров: 518 | Добавил: metodyst | Дата: 20.03.2015

26 лютого 2015 року Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді на базі навчально-виховного комплексу № 3 м.Кам`янець-Подільського були проведені обласні відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (трасові моделі).

Шалені швидкості маленьких машинок. Суть цих змагань полягає в тому, що юний автомоделіст виставляє на трек копію спортивної автівки і керує нею з допомогою пульта. Перемогу здобуває той екіпаж, чия машинка проїде найбільше кіл (8 заїздів) по одній хвилині за кожне коло.  Цього року змагались між собою 15 команд (28 учасників) із Славутського, Красилівського, Деражнянського, Шепетівського, Дунаєвецького, Новоушицького, Чемеровецького, Хмельницького районів та міст Кам'янець-Подільського (2 команди), Славути, Шепетівки, Старокостянтинова  та  філія Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Кам'янець-Подільський) (2 команди).

Змагання  з автомодельного спорту (трасові моделі) продемонстрували зростання спортивно-технічної майстерності гуртківців, їх теоретичної підготовки, що свідчить про цілеспрямовану роботу керівників гуртків.

Команда Красилівського районного будинку творчості  дітей та юнацтва (тренер-керівник ком ... Читати далі »

Просмотров: 372 | Добавил: metodyst | Дата: 20.03.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031