Неділя, 05.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Листопад » 14 » Районний семінар-практикум учителів історії та правознавства у Веселівській ЗОШ
20:56
Районний семінар-практикум учителів історії та правознавства у Веселівській ЗОШ

13 листопада 2014 р. у Веселівській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся  районний семінар-практикум учителів історії та правознавства на тему: «Практична реалізація Державних стандартів історичної освіти: науково-методичний аспект».

Керівництво роботою семінару-практикуму здійснювала методист райметодкабінету із суспільних дисциплін Савченко Г.В., яка виступила з доповіддю за темою семінару та презентувала модель сучасного уроку історії в школі під кутом зору компетентісного, особистісно орієнтованого та діяльнісного підходів.

Директор Веселівської ЗОШ Стецюк Т.В. провела цікаву екскурсію по школі, ознайомила учасників семінару-практикуму з управлінською  моделлю навчального закладу «Школа-родина» та пошуково-дослідницькою роботою педколективу зі створення шкільного краєзнавчого музею.

Адміністрацією, педагогічним колективом та учнями школи було підготовлено і проведено змістовні навчально-виховні заходи громадянського та героїко-патріотичного спрямування, а також  інтегрований урок «Ми - діти твої, Україно!» (5-9 класи), який майстерно провела вчитель історії Ніколайчук Л.П.

У ході  роботи семінару вчителі історії провели практикум із створення педагогічного портфоліо на тему: «Сучасні підходи до уроку історії у 5 та 6 класі», отримали методичні рекомендації з питань: «Особливості структури сучасного уроку історії», «Інноваційні форми і методи навчання учнів історії»,  «Методика проведення аналізу і самоаналізу уроку».

На завершення відбувся обмін досвідом роботи за темою семінару.

Районний методичний кабінет та вчителі історії району висловлюють щиру вдячність адміністрації і педагогічному колективу Веселівської ЗОШ ІІ ст. за створення належних умов для проведення науково-методичного заходу, спрямованого на підвищення фахової і професійної майстерності вчителів історії.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 605 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/7
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930