Неділя, 05.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Березень » 03

2 березня на базі Кременчуківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум інспекторів з охорони дитинства, на якому обговорювалось актуальне питання соціально-педагогічної допомоги учням і сім’ям, які потребують особливої уваги.

Методист райметодкабінету Дзюмка О.В. розповіла присутнім про особливості роботи з дітьми і сім’ями, що потребують особливої уваги, а також познайомила з алгоритмом дій з цими родинами.

Директор школи Синиця В.І. презентував учасникам семінару систему роботи навчального закладу щодо створення умов для формування толерантної особистості.

Учні школи провели флешмоб «Україна веселкова».

Методичний кабінет висловлює подяку адміністрації школи, педагогічному та учнівському колективам за підготовку та проведення семінару.

Фото...

Просмотров: 386 | Добавил: metodyst | Дата: 03.03.2016

Районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся на базі Великомедведівської ЗОШ І-ІІ ст. 02.04.2016 року на тему «Модернізація методичної роботи в умовах функціонування школи з малою наповнюваністю класів», роботою якого керувала завідувач районного методичного кабінету Глущук Н.С.

Щиро та привітно зустріли гостей  учні, педагогічний колектив навчального закладу на чолі з директором Середюком Сергієм Павловичем, який презентував школу, здобутки учнів та вчителів. Найвіддаленіша школа в районі, в якій працює творчий колектив, забезпечує високу результативність на районному етапі учнівських олімпіад, обласному турі професійних конкурсів.

Під час теоретичної частини обговорювалося питання впровадження інноваційних форм методичної роботи, які є ефективними у навчальному закладі з малою чисельністю учнів; інших підходів до побудови  навчально-виховного процесу, його організації та до розв’язання педагогічних проблем. Було актуалізовано поняття «майстер-класу» та результативності його проведення.

Розв’язання психолого-педагогічних проблем сільської малонаповнюваної школи майже повністю замикається на особистості учителя. Нестандартні умови роботи і режими навчання неоднозначно відбиваються на діяльності сільського педагога, потребують від нього застосування гнучкої методики організації навчально-виховного процесу. Саме ... Читати далі »

Просмотров: 494 | Добавил: metodyst | Дата: 03.03.2016

Підсумки участі школярів у Всеукраїнській новорічно-різдвяній виставці

"Новорічна композиція"

Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджено:

У номінації "Новорічна композиція"

Владислава Калашнікова, вихованця  гуртка "Крой та шиття" Красилівського РБТДЮ, за роботу "Новорічний танок" (керівник Матвійчук Г.М.).

У номінації "Новорічна картина, колаж"

Анастасію Безсмертну, вихованку гуртка "Жива вишивка" Красилівського РБТДЮ, за роботу "Свято наближається"  (керівник Ленська Т.М.);

Надію Шевцову, вихованку гуртка "Жива вишивка" Красилівського РБТДЮ, за роботу "З Різдвом" (керівник Ленська Т.М.).

... Читати далі »

Просмотров: 465 | Добавил: metodyst | Дата: 03.03.2016

Підсумки обласного фестивалю лялькових театрів "Чарівний світ ляльок" загальноосвітніх  і позашкільних навчальних закладів

Диплом ІІІ ступеня - колектив лялькового театру "Млинок казок" Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва (керівник Тетяна Семякова)

Просмотров: 345 | Добавил: metodyst | Дата: 03.03.2016

1 березня у Заставківській ЗОШ І-ІІст. відбувся семінар учителів зарубіжної літератури на тему «Формування комунікативно-мовленнєвої компетентності на уроках зарубіжної літератури». Петрук М.І., директор школи, познайомила присутніх з історією навчального закладу та презентувала роботу школи і педагогічного колективу. Теоретична частина семінару – розгляд  питання «Оновлення змісту уроку шляхом використання методу поліваріантів» (Синюк В.А.- вчитель зарубіжної літератури Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст.).

Перед присутніми з інформаційними повідомленнями виступили Антощук Л.В. (Салиська ЗОШ І-ІІст.) та Михайлюк М.В.(Кузьминська ЗОШ І-ІІІ ст.). У ході семінару учасники обмінялися думками щодо власного бачення організації навчальної діяльності при вивченні зарубіжної літератури.

Учителі-філологи мали нагоду відвідати уроки за творчістю Л.Керролл «Аліса в Країні Див». Творча історія книжки та її зв'язок із біографією письменника та життям Англії» та В.Короленка «Сліпий музикант. Пошук головним героєм свого місця у світі».

Учителі зарубіжної літератури та Красилівський РМК висловлюють вдячність адміністрації та педагогам  школи за змістовну підготовку семінару.

Просмотров: 409 | Добавил: metodyst | Дата: 03.03.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031