Вівторок, 21.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Березень » 3 » Районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІ ступенів у Великомедведівській ЗОШ
15:56
Районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІ ступенів у Великомедведівській ЗОШ

Районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся на базі Великомедведівської ЗОШ І-ІІ ст. 02.04.2016 року на тему «Модернізація методичної роботи в умовах функціонування школи з малою наповнюваністю класів», роботою якого керувала завідувач районного методичного кабінету Глущук Н.С.

Щиро та привітно зустріли гостей  учні, педагогічний колектив навчального закладу на чолі з директором Середюком Сергієм Павловичем, який презентував школу, здобутки учнів та вчителів. Найвіддаленіша школа в районі, в якій працює творчий колектив, забезпечує високу результативність на районному етапі учнівських олімпіад, обласному турі професійних конкурсів.

Під час теоретичної частини обговорювалося питання впровадження інноваційних форм методичної роботи, які є ефективними у навчальному закладі з малою чисельністю учнів; інших підходів до побудови  навчально-виховного процесу, його організації та до розв’язання педагогічних проблем. Було актуалізовано поняття «майстер-класу» та результативності його проведення.

Розв’язання психолого-педагогічних проблем сільської малонаповнюваної школи майже повністю замикається на особистості учителя. Нестандартні умови роботи і режими навчання неоднозначно відбиваються на діяльності сільського педагога, потребують від нього застосування гнучкої методики організації навчально-виховного процесу. Саме в умовах малочисельності високий професіоналізм показали вчителі школи, які проводили відкриті уроки: образотворчого навчання у 3 класі (Струнь С.І.), основ здоров’я (Янюк О.О.), української літератури (Волинчук Л.Я.). Виховний захід «Ми чуємо, тебе, Кобзарю, крізь століття…», присвячений 25 річниці незалежності України та феномену Т.Г.Шевченка, підготували вчителі Волинчук Л.Я. та Янюк О.О.

Районний методичний кабінет висловлює подяку директору школи Середюку С.П., педагогічному колективу за проведений на високому рівні районний методичний захід.

Фото...

Переглядів: 500 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031