П'ятниця, 26.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Листопад » 06

5 листопада відбулося засідання Школи молодого вчителя початкових класів на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 за темою «Навчальна гра як засіб навчання та виховання молодших школярів», роботою якого керувала керівник ШМВ Гагаркіна Н.С., учитель початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

У роботі засідання взяли участь методист районного методичного кабінету Абельчук З.С., учителі початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Кмець Л.П. та Войтович О.С.

Формування учня самостійною, ініціативною, вдумливою особистістю, буде успішним, якщо вчитель потурбується про це з першого проведеного уроку. Одним з найперспективніших шляхів виховання активних учнів, озброєння їх необхідними вміннями і навичками є впровадження активних форм і методів навчання, серед яких провідне місце займають дидактичні  ігри, які є незамінним атрибутом навчально-виховного процесу в початковій школі. Досвід роботи учителів доводить значне підвищення ефективності роботи на уроці та в позакласній діяльності саме завдяки грі. Методична скарбничка кожного учителя багата різноманітними дидактичними іграми. Тож питання використання дидактичних ігор на уроках в початкових класах було висвітлено у виступі методиста РМК Абельчук З.С.        

... Читати далі »

Просмотров: 427 | Добавил: metodyst | Дата: 06.11.2015

Посольство Великої Британії у співпраці з Британською Радою в Україні провело освітню виставку Great British Schools Fair. Захід відбувся 10 жовтня 2015 року в Києві і 14 жовтня 2015 року в Одесі.

Мета виставки – надати відвідувачам унікальну можливість дізнатися про освітні програми різної спрямованості безпосередньо з вуст представників кількох десятків провідних британських навчальних закладів.

На виставці були представлені приватні школи-пансіони, школи, що пропонують підготовчі курси, міжнародні школи, провідні британські університети, бізнес-школи (BA, pre-MBA, MBA), мовні школи, літні, великодні, різдвяні курси в провідних університетах, школи мистецтв та курси у провідних компаніях за програмами корпоративного навчання.

Окрім інформації про освітні програми, відвідувачі також змогли дізнатись про соціальні ініціативи британських навчальних закладів для вчителів і школярів, а також ексклюзивні гранти та стипендії для громадян України.

Учитель іноземної мови Слобідко-Красилівської ЗОШ І-ІІ ступенів Процюк Наталія Юріївна скористалася можливістю відвідати такий захід. Крім ... Читати далі »

Просмотров: 394 | Добавил: metodyst | Дата: 06.11.2015

«Ми обираємо здоровий спосіб життя» - під таким девізом 19 жовтня у Красилівському НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.» відбувся виступ агітбригади «Здоров’я  дивограй». Свої вміння та захоплення  разом з лідерами учнівського самоврядування презентували вихованці  гуртків Красилівського РБТДЮ (керівники Якимлюк М.В., Вихрист О.О.), гуртка «Школа безпеки» Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.»  (керівник  Бондарчук Ю.М.).

Більше інформації дивіться тут...

Просмотров: 508 | Добавил: metodyst | Дата: 06.11.2015

4 листопада  на базі  ДНЗ № 1 «Веселка» м. Красилова відбувся семінар-практикум вихователів сільських дитячих садків на тему: «Використання інноваційних педагогічних технологій у навчально-виховному процесі дошкільного навчального закладу».

Методист районного методичного кабінету Нестюк Л.М. зосередила увагу присутніх на інноваційних педагогічних технологіях в сучасній дошкільній освіті та їх використання в роботі з дітьми в умовах дошкільного навчального закладу.

Тема семінару-практикуму є досить актуальною, оскільки одним із  завдань забезпечення оновлення змісту та якості дошкільної освіти є переведення системи дошкільної освіти в режим інноваційного розвитку, впровадження наукових ідей, сучасних інноваційних технологій у практику роботи дошкільних навчальних закладів.

Під час практичної частини присутні переглянули заняття з дітьми з використання елементів: ТРВЗ (спеціальна група), методики Л.Шульги (старша група), використання ІКТ і піскотерапії (середня група), методики використання схем-моделей під час вивчення віршів (санаторна група), технології фізичного виховання дітей М.Єфименка, музичної педагогіки Карла Орфа, музикотерапії.

... Читати далі »

Просмотров: 432 | Добавил: metodyst | Дата: 06.11.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30