Вівторок, 07.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Листопад » 6 » Засідання Школи молодого вчителя початкових класів
15:49
Засідання Школи молодого вчителя початкових класів

5 листопада відбулося засідання Школи молодого вчителя початкових класів на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 за темою «Навчальна гра як засіб навчання та виховання молодших школярів», роботою якого керувала керівник ШМВ Гагаркіна Н.С., учитель початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

У роботі засідання взяли участь методист районного методичного кабінету Абельчук З.С., учителі початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Кмець Л.П. та Войтович О.С.

Формування учня самостійною, ініціативною, вдумливою особистістю, буде успішним, якщо вчитель потурбується про це з першого проведеного уроку. Одним з найперспективніших шляхів виховання активних учнів, озброєння їх необхідними вміннями і навичками є впровадження активних форм і методів навчання, серед яких провідне місце займають дидактичні  ігри, які є незамінним атрибутом навчально-виховного процесу в початковій школі. Досвід роботи учителів доводить значне підвищення ефективності роботи на уроці та в позакласній діяльності саме завдяки грі. Методична скарбничка кожного учителя багата різноманітними дидактичними іграми. Тож питання використання дидактичних ігор на уроках в початкових класах було висвітлено у виступі методиста РМК Абельчук З.С.        

У ході практичної частини молоді учителі відвідали відкриті уроки з основ здоров’я у 2-В класі та інформатики у 4-Б класі, які на високому професійному рівні провели учителі  Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Кмець Л.П. та Войтович О.С.; презентували власні розробки уроків з розвитку мовлення та позакласного читання у 1-4 класах.

На завершення молоді вчителі за засіданням круглого столу поділились враженнями від презентації роботи учителів ЗОШ №1 м.Красилова.

Фото...

Переглядів: 430 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30