Середа, 24.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2017 » Березень » 14

У календарі є день, що ніколи не минає, що завжди з нами. Наша Україна у своїй долі має такий день – 9 березня. Його часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Бо Тарас Шевченко – геній, мислитель, пророк, людина незвичайної долі й незвичайного таланту.

Тарас Шевченко народився на українській землі, під українським небом, проте він належить до тих людей-світочів, що стають дорогими для всього людства і що в пошані всього людства знаходять своє безсмертя.

14 березня  Красилівська  ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 ім. П.Кізюна гостинно відчинила двері для учнів та педагогів шкіл міста. В актовій залі  школи зібрались на традиційні  Шевченківські читання ті, кому небайдуже українське поетичне слово, слово Великого Кобзаря – Т.Г.Шевченка.

Звучали безсмертні рядки пісень на слова Т. Шевченка, емоційно декламувались вірші поета. З відеосюжету про події на Майдані у листопаді 2014 року лунало палке Шевченкове слово. На виставці дитячих малюнків цвів «садок вишневий коло хати», «за сонцем хмаронька» плила, приязно посміхалась «мати молодая з своїм дитяточком малим».

... Читати далі »

Просмотров: 451 | Добавил: metodyst | Дата: 14.03.2017

14 березня на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся районний семінар інспекторів з охорони дитинства на тему «Безпека школярів у соціальних мережах», роботою якого керувала методист РМК Дзюмка О.В.

В роботі семінару брали участь директор РЦСССДМ Магмет Т.В, провідний фахівець РЦСССДМ Вістяк Л.В., старший лейтенант поліції, старший інспектор ювінальної превенції Шевчук О.В. Із зазначеного питання систему роботи педагогічного колективу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. П.Кізюна презентувала Дика Л.Б., інспектор з охорони дитинства. Елементами роботи з школярами щодо попередження негативного впливу соціальних мереж поділилась Наумчук Н.К., заступник директора з виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

Учасники семінару отримали методичні рекомендації з цього питання.

Просмотров: 430 | Добавил: metodyst | Дата: 14.03.2017

6 березня на базі Западинської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено семінар-практикум учителів початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. за темою «Підвищення ефективності навчального процесу на засадах компетентнісного підходу», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

Реформи освіти: особливості та шляхи впровадження. Підвищення ефективності навчального процесу на засадах компетентнісного підходу. Орієнтація навчально-виховного процесу на набуття ключових компетентностей та створення ефективних механізмів їх запровадження. Підготовка вчителя початкових класів до формування ключових компетентностей в учнів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти. Саме ці питання було розкрито у виступі методиста РМК Абельчук З.С.

Директор Западинської ЗОШ І-ІІІ ст. Зарічна Р.В. презентувала діяльність педагогічного колективу навчального закладу, розповіла ... Читати далі »

Просмотров: 1169 | Добавил: metodyst | Дата: 14.03.2017

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031