П'ятниця, 29.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2017 » Лютий » 16

 15 лютого на базі  ДНЗ № 6 м.Красилова «Ромашка» відбулося  засідання Школи молодого завідувача на тему «Сучасні підходи до організації управлінської діяльності в дошкільному навчальному закладі». Методист районного методичного кабінету Нестюк Л.М. зосередила увагу присутніх на здійсненні контролю за якістю дошкільної освіти в дошкільному навчальному закладі. Також було наголошено, що забезпеченню реалізації усіх напрямів діяльності дошкільного навчального закладу має сприяти керівник, який володіє високою культурою управлінської діяльності, вміє організувати колектив, володіє знаннями освітнього менеджменту, має сформовані основи проектного мислення, досвід продуктивної управлінської діяльності з планування, організації і розвитку процесів у дошкільному навчальному закладі.

 Крім того, були розглянуті питання щодо загальних вимог до оформлення та складання наказів, а також контроль за охороною праці та безпекою життєдіяльності в дошкільному навчальному закладі.

 Під час практичної частини присутні переглянули музичну розвагу з дітьми «Зустріч зими з весною». В кінці розваги всіх присутніх пригощали обрядовим печивом у вигляді пташок – жайворонків, яке випікали педагоги дошкіль ... Читати далі »

Просмотров: 570 | Добавил: metodyst | Дата: 16.02.2017

15 лютого своїх колег, учителів початкових класів загальноосвітніх шкіл району, запросили на майстер-клас Снігур Валентина Дмитрівна (учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№4 ім.П.Кізюна) і Бондар Інна Іванівна (учитель Лагодинецької ЗОШ І-ІІІ ст.).

У роботі майстер-класу взяла участь методист РМК З.С.Абельчук та 18 як досвідчених, так і молодих педагогів. Тема зустрічі – «У творчому пошуку – джерело успіху».

У виступі методиста РМК З.Абельчук зверталася увага на професійну компетентність учителя та творчий підхід до організації навчально-виховного процесу в контексті реалізації вимог Державного стандарту початкової загальної освіти.

Учасники заняття ознайомилися з досвідом роботи учителя Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім.П.Кізюна Снігур В.Д. на тему «Задачі бувають різні». Учитель Лагодинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Бондар І.І. презентувала колегам досвід роботи по темі «Ізотерапія, як ресурс педагогічного впливу на розвиток творчого потенціалу особистості школяра у процесі навчання».

... Читати далі »

Просмотров: 495 | Добавил: metodyst | Дата: 16.02.2017

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728