Четвер, 25.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2017 » Січень » 27

Відповідно до річного Плану роботи районного методичного кабінету 27 січня відбулося засідання Ради директорів загальноосвітніх навчальних закладів на  тему «Організація неперервного професійного розвитку керівника загальноосвітнього навчального закладу за індивідуальною освітньою траєкторією», роботою якого керувала завідувач РМК Глущук Н.С. У  теоретичній частині розглядалися питання  форм освіти, самовдосконалення керівника навчального закладу як необхідності реагування на виклики часу (Глущук Н.С.); самоосвітньої діяльності керівника школи як умови формування його професійної компетентності (Паращук Т.П., директор Печеської ЗОШ І-ІІІ ступенів).

 У практичній частині Кузнецова Г.Є., директор Антонінської ЗОШ І-ІІІ ступенів, голова Ради директорів, провела тренінг «Від управлінської компетентності – до інноваційного розвитку закладу».

 На завершення роботи засідання відбувся управлінський полілог: «Школа ХХІ століття – якою їй бути?» та обговорення проекту рекомендацій, які будуть надані директорам загальноосвітніх шкіл Красилівського району з питання організації неперервного професійного розвитку керівників та педагогів.

Фото...

 

Просмотров: 368 | Добавил: metodyst | Дата: 27.01.2017

26 січня в райметодкабінеті відбувся методичний семінар-практикум  з питань формування готовності вчителя історії до роботи в умовах оновлення змісту шкільної історичної освіти та практичної реалізації Концепції нової української школи, в якому взяли участь голова Красилівської РДА Островська Ніла Василівна, методист Хмельницького ОІ ППО Кенц Галина Іванівна, завідувач райметодкабінету Глущук Наталія Степанівна.

Учасники методичного заходу, а це слухачі районних шкіл передового педагогічного досвіду, педагогічної майстерності та молодого вчителя історії, із великим зацікавленням слухали виступаючих, брали активну участь у  навчальному занятті та практикумі, а також шукали шляхи вирішення проблемних ситуацій, висловлювали свої  пропозиції щодо побудови і розвитку  української школи, упровадження нових стандартів освіти, підготовки вчителя до компетентісно орієнтованого викладання суспільних дисциплін, національного і патріотичного виховання учнів.

Учителі історії Гжимайло Ю.Д. (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст..№2) та Олійник Л.М. (Радісненська ЗОШ І-ІІІ ст.), які у поточному навчальному році будуть атестуватись на встановлення та підтвердження педагогічних звань, презентували свій досвід роботи з питань інноваційних підходів до викладання суспільних дисциплін.

Вчитель історії Красилівського НВК Філіпчук Л.В. презентувала авторський проект ... Читати далі »

Просмотров: 496 | Добавил: metodyst | Дата: 27.01.2017

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031