Вівторок, 07.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Листопад » 9 » Засідання Школи молодого директора
16:30
Засідання Школи молодого директора

Засідання Школи молодого директора, роботою якого керувала завідувач районного методичного кабінету Глущук Н.С., відбулося 6 листопада 2015 року на базі Яворовецької ЗОШ І-ІІ ступенів. Тема семінару-практикуму  «Організаційно-господарська та адміністративна робота керівника навчального закладу» вибрана не випадково, адже керівник сучасного навчального закладу повинен вміти виділити з безлічі справ і питань найважливіше на даному етапі, своєчасно визначити проблему,сконцентрувати увагу педагогічного колективу на основних завданнях та шляхах їх розв’язання.

Як оптимально організувати свій час директору школи, щоб успішно   розв’язувати    поставлені   завдання   і  вимоги  держави,  як  не   заблукати  у   великому  потоці   інформації, як  уміло  поєднати   в  собі  всі  якості  керівника   і знайти  час на  вирішення   різноманітних  управлінських проблем,   уміти   не тільки  керувати   освітнім  закладом, але  й перевести   його   на  якісно    новий рівень? Цьому сприяє чітко спланована діяльність керівника. Оскільки діяльність школи має певну циклічність і ті самі за формою заходи періодично повторюються, важливе значення має циклограма роботи директора. Директор Яворовецької ЗОШ І-ІІ ст. Огороднік В.С. ознайомила з досягненнями педагогічного колективу, перспективами розвитку навчального закладу, презентувала свою циклограму роботи. Під час обговорення учасники семінару, враховуючи особливості підпорядкованих її закладів, висловлювали свої думки та пропозиції щодо деяких пунктів цього документу.

Практична частина була представлена уроком української мови у 2 класі на тему: «Закріплення вимови і написання слів з апострофом.» (вчитель Камінська Г.І.); уроком з предмету «Я у світі»  у 3 класі на тему: «Правила поведінки» (вчитель Явдосюк Н.В.); уроком  математики у 4 класі на тему «Одиниці вимірювання часу. Перетворення одиниць вимірювання часу» ( вчитель  Коваль Г.А.); уроком  англійської мови у 5 класі на тему «Мій улюблений одяг» (вчитель  Камінська О.Л); уроком  математики у 6 класі на тему « Розв’язування  задач і вправ на усі дії із звичайними дробами. Урок узагальнення» (вчитель Вінькова М.А.); уроком української мови у 8 класі на тему: «Прикладка як різновид означення. Написання непоширених прикладок через дефіс. Прикладки, що беруться в лапки» (вчитель Тимченко Л.В.); уроком  біології у 9 класі на тему « Голосовий апарат. Нижні дихальні шляхи.» (вчитель Тимченко Н.В.)

Молоді директори відзначили  належний  науково-методичний рівень усіх проведених  уроків.

На завершення учасники  відвідали виховний захід «Ми – діти твої, Україно!»

Районний методичний кабінет висловлює подяку директору Огороднік В.С.,  педагогічному колективу Яворовецької ЗОШ І-ІІ ступенів за організацію та проведення районного методичного заходу.

Переглядів: 523 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30