Неділя, 28.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Грудень » 10 » Всеукраїнський тиждень права
11:50
Всеукраїнський тиждень права

З 8 по 12 грудня 2014 року в навчальних закладах району проводиться Всеукраїнський тиждень права, метою якого є підвищення рівня правової освіти і виховання громадян, утвердження поваги до права та довіри до правників як правової традиції в українському суспільстві.

Всеукраїнський тиждень права проводиться в Україні щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

 У ці дні в загальноосвітніх школах району проводяться тематичні уроки «Права людини» та «Права дитини», виховні години, правознавчі турніри, зустрічі з працівниками правоохоронних органів та Управління юстиції.

Напередодні Всеукраїнського тижня права в Кременчуківській ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом методиста райметодкабінету Савченко Г.В. відбувся районний семінар-практикум вчителів правознавства району на тему: «Система правової освіти і виховання: досвід, проблеми, перспективи». У роботі семінару-практикуму взяла участь і виступила провідний спеціаліст районного Управління юстиції Ковальчук Г. В.

У теоретичній частині семінару учасники познайомилися із новими аспектами  та змінами в законодавстві України, отримали пакет методичних рекомендацій за темою семінару-практикуму та з питань організації і проведення Всеукраїнського тижня права у навчальних закладах.

Учасники семінару-практикуму відвідали відкритий урок на тему: «Юридична відповідальність», який у 10-му класі провів на високому професійному рівні вчитель вищої категорії Скоропадський Леонід Анастасійович, а також правовий турнір для учнів 10-11 класів «Мудра сова», до якого організатори правовиховного заходу (Синиця В.І., Скоропадський Л.А., Молодецька М.В.) на засадах педагогіки співробітництва залучили, окрім учнів, активних учасників семінару-практикуму.

Цікавими і оригінальними були презентації адміністрації школи Синиці В.І. та Заєць Л.А. про історію, розвиток, досягнення та  управлінську і виховну модель школи, а також персональні виставки творчих робіт обдарованих і талановитих дітей Кременчуківської ЗОШ І-ІІІ ст..

  На завершення роботи було проведено засідання «круглого столу» з питань обговорення відкритих заходів та обмін досвідом за темою семінару-практикуму.

   Районний методичний кабінет висловлює вдячність адміністрації і педагогам Кременчуківської ЗОШ І-ІІІ ст. за  створення належних умов для проведення методичного заходу, спрямованого на підвищення фахового рівня та професійної майстерності педагогів суспільних дисциплін.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 1035 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/3
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031